EKSKLUZIVNO: PREMIJERA VIDEO SPOTA

Alen Vitasović uz pomoć tri generacije svoje obitelji odaje priznanje ocu novom pjesmom "Tone Livi"

| Autor: Tea TIDIĆ


Istarska glazbena legenda Alen Vitasović s producentom Marcom Grabberom i skladateljem Ivanom Arnoldom u suradnji s diskografskom kućom Dancing Bear objavljuje "Tone Livi", peti singl s njegovog dugoočekivanog novog albuma "Fenix" kojeg objavljuje ove godine.

"Tone Livi" nova je pjesma legendarnog istarskog glazbenika, koju posvećuje svom porijeklu te svom nasljeđu. Snimana je u njegovom rodnom mjestu Orbanići, a u pjesmi sudjeluju tri generacije obitelji Vitasović - otac Tone, brat Vili, sin Ivan te sama legenda, Alen Vitasović.

Iz spota Alena Vitasovića "Tone Livi"Alenov otac Tone

"Pjesmu "Tone Livi" posvetio sam svom ocu koji me postavio na noge, odgojio, prenio glazbeni talent, omogućio mi da budem to što jesam i bio cijeli život uz mene. Mislim da je barem to zaslužio", o novom singlu izjavio je Alen Vitasović te dodao:

"I svi smo tvrdi livoruki - i mama Željka je livoruka. Ponosan sam što smo se okupili otac, sinovi i unuk i to realizirali."

Iz spota Alena Vitasovića "Tone Livi"Iz spota Alena Vitasovića "Tone Livi"

Poznati istarski pjevač ne skriva zahvalnost i divljenje prema svom ocu u novoj zabavnoj i laganoj pjesmi nabijenoj emocijama. On dočarava veličinu i značaj kojeg mu otac Tone predstavlja u životu što se vidi i kroz tekst same pjesme: "Kao Hendrix na gitari, moj stari se ne kvari".

Autori teksta "Tone Livi" su Alen Vitasović, Marco Grabber te Ivan Arnold, dok Grabber i Arnold također potpisuju i glazbu. Spot za pjesmu "Tone Livi", kao i sve ostale spotove s albuma, snimao je i montirao NuNu Production, odnosno Daniel Bartolić i Marijana Banko. Snimani su diljem Istre - u Puli te na potezu Orbanići-Juršići-Štinjan. Redatelj spota je Marco Grabber, kao i na dosadašnjim singlovima.

Portal Glasa Istre premijerno predstavlja novi spot, koji možete pogledati ovdje:

Uhodani majstorski trio Grabber-Arnold-Vitasović udružio je snage i na prethodne četiri pjesme koje se također nalaze na nadolazećem albumu - "Oštarije su mi zaprli", "Ili si ili nisi", "U dušu" te na posljednjoj, "Dopri oči". Alenu su se na prošlim singlovima pridružili nezaboravni gosti - Livio Morosin, Ričard, Daniel Moscard, Branko Uvodić, Ivan Banković, Mauricio Kolić, Ivan Grabar i Buci, a na njima su u studiju Marca Grabbera u Orbanićima radili i vrhunski glazbenici i producenti.

Iz spota Alena Vitasovića "Tone Livi"Iz spota Alena Vitasovića "Tone Livi"

Album "Fenix" izlazi ove godine, a iz Alen će početkom lipnja nastupit će na popularnom Zagreb Beer Festu gdje će zapjevati svoje nove, ali i stare hitove u glas s publikom.

Singl "Tone Livi" bit će od petka 26. svibnja dostupan na svim streaming servisima.

Iz spota Alena Vitasovića "Tone Livi"Iz spota Alena Vitasovića "Tone Livi"

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater