KONCERT U PULI

Nick Oliveri, bivši basist Kyussa i Queens of the Stone Age premijerno u Istri

| Autor: Tea TIDIĆ
Nick Oliveri (Foto: James Anne Farrell, CC BY 2.0, via Wikimedia Commons)

Nick Oliveri (Foto: James Anne Farrell, CC BY 2.0, via Wikimedia Commons)


Svjetski poznati američki multiinstrumentalist i kantautor Nick Oliveri, nekadašnji član bendova kao što su Kyuss i Queen Of The Stone Age, u sklopu svoje Death Acoustic turneje nastupit će u nedjelju, 2. travnja u Puli.

Koncert se održava u klubu Monte Paradiso u Društvenom centru Rojc, a organizator koncerta je No Profit Recordings.

"Death Acoustic" samostalni je Oliverijev album koji sadrži obrade pjesama u formi svojevrsnog presjeka njegove karijere kao glazbenika i kao glazbenog fana. Tu se nalaze glazbena viđenja Kyussa, QOTSA, The Misfitsa, GG Allina i drugih značajnih imena, a sad iste donosi u živoj, akustičnoj izvedbi.

Nick Steven Oliveri možda je najpoznatiji po svom angažmanu u nekim od najznačajnijih suvremenih rock bendova ikad, no riječ je o hiperproduktivnom glazbeniku koji djeluje samostalno i u sklopu brojnih plodnih glazbenih suradnji.

Samo neka od imena kojima je doprinio svojim glazbenim uplivima su Turbonegro, Moistboyz, the Dwarves, Winnebago Deal i drugi. Također, trenutno djeluje i unutar svog projekta Mondo Generator, u sastavu Vista Chino, a pokretački je dio i sastava Stöner, i to zajedno s Brantom Bjorkom (ex-Kyuss) i Ryanom Gütom (live bubnjarom Branta Bjorka).

Ulaznice za prvi susret s Nickom Oliverijem u Istri, u pulskom Rojcu, bit će dostupne isključivo na ulazu u klub Monteparadiso, po cijeni od 10 eura.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of