Uoči "Nema fusha 2023 tour"

Brkovi objavili album "Krvava novčanica"

| Autor: Mladen RADIĆ
Brkovi

Brkovi


Popularna grupa Brkovi objavila je album "Krvava novčanica". Svoj osmi album stvarali su u suradnji sa starim suradnikom, producentom Gospodinom Bandarom iz Piknik studija i sadrži devet novih pjesama. Najavljen je još prije 11 mjeseci singlom "Više ni pankeri ne slušaju punk" koji je sa svojih 700 tisuća pregleda dao doprinos YouTube kanalu benda čiji videi bilježe više od 81 milijun gledanja.

Nasljednik izdanja "Brkovi su da se vole" prvi je materijal koji je bend snimio s dva nova člana, gitaristima Alenom Vlajnićem - Talentinom i Igorom Paspaljem. Upravo virtuoz Igor Paspalj proglašen je 2020. za gitarista godine od strane prestižnog magazina Guitar World. U devet novih skladbi mjesta se našlo i za duet, i to s pjevačicom Mirom Aleksić u pjesmi "A kada padne noć".

Furiozna punk folk wellness petorka novi album objavila je na svom YouTube kanalu, kao i na streaming servisima, dok će besplatan download biti moguć s njihovog web sitea. Samo na Spotifyju u protekla dva dana album je preslušan više od 123 tisuće puta.

Brkovi će "Krvavu novčanicu", uklopljenu u best of materijal s prošlih sedam albuma, nositi na mnoštvo nastupa diljem regije, ali i šire. "Nema fusha 2023 tour" bit će otvoren s nizom koncerata u travnju. U Trbovlju su 8. travnja, riječkom Pogonu kulture 14. travnja, a dan kasnije, 15. travnja u zagrebačkoj Tvornici kulture. Krajem istog mjeseca bend će se uputiti u Rumunjsku (Temišvar 21. travnja), pa zatim na sjever Europe. Prvi puta Brkovi će svirati u Švedskoj, i to u Malmöu i Gotenburgu 28. i 29. travnja. Ljubljanska Cvetličarna sprema se za koncert 12. svibnja. Novi datumi bit će objavljeni uskoro.

Službena prodajna mjesta za ulaznice za koncerte u Hrvatskoj su zagrebački su Dirty Old Shop, Rockmark, Dallas Music Shop Rijeka te sva prodajna mjesta Eventima kao i www.eventim.hr.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini