NOVI SINGL PULSKOG BANDA

VIDEO/ Povratak na scenu Dijane Marić Odobašić uz Bon Voyagea i "Voli me nježno"

| Autor: Vanesa BEGIĆ
Dijana Marić Odobašić

Dijana Marić Odobašić


Kolegica novinarka Dijana Marić Odobašić godinama uz novinarsku razvija i glazbenu karijeru, a poznata je prije svega po nastupima s pulskim sastavom Bon Voyage, čija je pjevačica već dugi niz godina.

Novi singl, koji je definiran radiofoničan i energičan, te donosi simbiozu njihovog već prepoznatljivog izričaja s nekom novom snagom, naslovljen je "Voli me nježno" i objavljen je za diskografsku kuću Dancing Bear.

Dijana je istaknula da je prateći videospot nastao u ugodnoj kućnoj atmosferi, pod budnim okom režisera i snimatelja Mladena Medića i veliku pomoć fotografa Srećka Niketića. U videospotu nastupaju i njezine dvije prijateljice, Sanijela Bužimkić Uzelac i Larisa Škalic. Uradak je snimljen u studiju GIS u Kastvu, pod voditeljskom palicom Mateja Zeca i nezaobilaznog Edija Cukerića koji i potpisuje aranžman.

Bon Voyage danas čine: Florijan Odobašić (bas), Dijana Marić Odobašić (vokal), Denis Škalic (gitara), Vedran Bužleta (bubnjevi) te Ivan Žufić (harmonika). Glazbu i tekst potpisuje Dijana Marić Odobašić, a taj je singl ujedno i najava njihovog studijskog albuma


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater