MEĐUNARODNI USPJEH

Dina Rizvić iz Labina u Hollywoodu osvojila nagradu za najbolju novu skladateljicu

Na 13. dodjeli Hollywood Music in Media Awards (HMMA) koja se dodjeljuje za originalnu glazbu (pjesma i soundtrack) u svim vizualnim medijima iz cijelog svijeta Dina Rizvić je osvojila nagradu za novog skladatelja odnosno skladatelja u usponu

| Autor: Mladen RADIĆ
Dina Rizvicxx, izvor Facebook

Dina Rizvicxx, izvor Facebook


Mlada labinska kantautorica, skladateljica i producentica Dina Rizvić osvojila je nagradu za novog skladatelja odnosno skladatelja u usponu na 13. dodjeli Hollywood Music in Media Awards (HMMA) koja se dodjeljuje za originalnu glazbu (pjesma i soundtrack) u svim vizualnim medijima iz cijelog svijeta uključujući film, TV, videoigre, najave, komercijalne reklame, dokumentarce i posebne programe.

HMMA također slavi nove, nezavisne umjetnike i glazbene utjecajne osobe iz cijelog svijeta za kreativne i inovativne doprinose.

Dodjela nagrade održala se u noćnom klubu Avalon u Hollywoodu, a Rizvić je nagradu osvojila za skladbu "Imaginarium".

"Neopisivo sam i neizmjerno zahvalna. Hvala vam na svim ljubaznim porukama i podršci, stvarno sam počašćena ovom nagradom. Bila je to doista nezaboravna noć koju još uvijek obrađujem! Puno pozdrava iz Los Angelesa", napisala je Rizvić na svom Facebook profilu na kojem se u kratkom videu vidi i trenutak proglašenja te njene riječi zahvale pred auditorijem, nakon preuzimanja nagrade.

Uzbuđena Rizvić iskoristila je priliku da se u kratkom obraćanju zahvali i svojoj obitelji u Hrvatskoj te je čestitala svima koji su ovu nagradu osvojili kao i onima koji su bili nominirani.

Rizvić je bila nominirana i u kategoriji znanstvene fantastike i fantasyja.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom