KONCEPTUALNI ALBUM PULSKE PJEVAČICE

ETHER objavila prvi samostalni album "Bitke na makovim poljima"

"Bitke na makovim poljima" je emocionalni putopis koji preslikava moja iskustva i moje osjećaje koje sam prolazila skoro jedno cijelo desetljeće. Želja mi je da taj putopis bude inspiracija, a možda i neka vrsta iscjeljenja za svakoga tko će se poistovjetiti s tim 'pričama', ističe ETHER, dobro znana i pod svojim imenom Nikol Ćaćić

| Autor: Tea TIDIĆ
Ether aka Nikol Ćaćić (Snimio Philipp M. Braun)

Ether aka Nikol Ćaćić (Snimio Philipp M. Braun)


Pjevačica iz Pule ETHER, dobro znana i pod svojim imenom Nikol Ćaćić, objavila je svoje prvo studijsko izdanje "Bitke na makovim poljima", a njezin konceptualni album dostupan je na svim digitalnim servisima.

Album je podijeljen u četiri stavka, tj. knjige koncipirane po godišnjim dobima, na kojima se nalazi 11 pjesama. Tri singla s albuma publika je već imala priliku poslušati, a posljednji od njih, "Tu sve novo počinje" i dalje je aktualan na top listama u radijskom eteru.

- "Bitke na makovim poljima" je emocionalni putopis koji preslikava moja iskustva i moje osjećaje koje sam prolazila skoro jedno cijelo desetljeće. Želja mi je da taj putopis bude inspiracija, a možda i neka vrsta iscjeljenja za svakoga tko će se poistovjetiti s tim "pričama", ističe Nikol.

Sve pjesme s albuma potpisuje upravo Nikol Ćaćić, a na glazbi je radila s Lukom Vidovićem, koji potpisuje produkciju, mix i master čitavog albuma.

ETHER je dugoočekivani, samostalni projekt Nikol Ćaćić, koja je prva glazbena iskustva na pozornici stekla s 12 godina. Svoje prve pjesme na engleskom jeziku piše i sklada s 15 godina, a nekoliko godina kasnije zajedno s Lukom Šipetićem i Vedranom Grubićem pokreće hvaljeni projekt NLV.

Ether je prostor, mir, ono što sadrži i drži. Ether je element koji nas povezuje duhom i intuicijom. Povezan je s grlenom čakrom (visuddha). To je zato što je grlena čakra povezana sa zvukom i komunikacijom, a kaže se da zvuk prolazi kroz ETHER.

Album "Bitke na makovim poljima" objavljen je pod etiketom Basic & Rough, a može se naći na na Spotifyu, Deezeru, Apple Musicu i ostalim digitalnim servisima.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater