NOVI JAM SESSION

  IZ KARANTENE RocKorona Band snimili obradu "Daira"

| Autor: Tea TIDIĆ

Ekipa glazbenika i prijatelja, koji muziciraju pod imenom RocKorona Band, donose još jedan virtualni jam session - a ovoga puta snimili su cover klasika ex-yu rocka, pjesmu "Daire" grupe Smak.

Riječ je o glazbenicima koji su svi na neki način povezani s Novigradom ili žive u ovom istarskom gradu, a njihova prva snimka virtualnog jam sessiona, kad su svirali cover "Pomorac sam majko" pulskih rock legendi Atomskog skloništa u kratkom vremenu postao je viralni hit.

Za izvedbu pjesme "Daire" okupio se još veći broj glazbenika - uz standardnu ekipu RocKorona banda - a to su pjevač i gitarist Leo Anđelković (Novigrad/Zagreb), Denis Makin (Novigrad) na gitari, Davor Luk (Novigrad) na back vokalu, Danijel Teodorović (Zagreb) bass gitara, Dušan Prosen (Slovenj Gradec) klavijature i Marco Mattietti (Trst) na bubnjevima, u ovoj izvedbi pridružili su im se pjevač Sale Bojović iz Beograda i znani udaraljkaš Hrvoje Rupčić, koji je trenutno u Zadru, na kongama.

- Dragi naši evo nas opet! Nakon izvrsne reakcije na naš prvi uradak odlučili smo nastaviti ovu veselu priču iz karantene. Nadamo se da će vam se i ova naša obrada svidjeti i "dijelite nek' se ljudi vesele", poručuju momci iz RocKorona banda.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater