nedavno otvoreno

SNACK BAR GARDEN: Obiteljska gastro destinacija u Umagu za sve generacije koja spaja tradiciju i kreativnost

Osim marendi koje su svakodnevno u ponudi od 10.30 sati, u Snack bar Garden ima i ponudu za uživanje u ljetnim večerima u ugodnom ambijentu uz zelenilo i cvijeće, i to uz koktele kao što su Negroni, Hugo i Aperol Spritz kao i brzinske snackove - onion rings, nacho cheese, mozzarella sticks, chicken sticks... a sve to je idealan sastojak za ugodno druženje

| Autor: Promo


Gastronomska ponuda u Istri sve je bogatija, a u Umagu je nedavno otvorena prava oaza za sve ljubitelje mesa profinjenog nepca - riječ je o Snack baru Garden, na adresi Školska 2.

Ovo je pravi obiteljski snack bar - vlasnik lokala je Davor Tota, dok lokal vodi njegov brat Ivan Tota.

Njihovi roditelji su pak u kuhinji, gdje kažu da se u stvaranju jela itekako može osjetiti mamin "touch", očevo kulinarstvo iskustvo bazirano na najboljem od tradicijske kuhinje, a cijela ova gastro priča odvija se pod vodstvom Chefa Vjerana Tripčića.

Da bi doživljaj bio potpun, velika pažnja posvetila se dizajnu interijera za što je zaslužna Selmina Badnjević, dok grafički dizajn i marketing radi Tamara Belušić.

Snack bar Garden

S obzirom da je cijela obitelj sudjelovala u ovoj priči - od same ideje do otvaranja, tako je i sam Snack bar Garden, koji radi svakodnevno od 8 do 24 sata, mjesto okupljanja osmišljeno za sve generacije, ali i za razne prigode - jer, uz bogatu i originalnu gastro ponudu, odlično raspoloženo mlado osoblje, tu se nalazi i dječje igralište i Gardy maskota za djecu.

Snack bar Garden

Osim marendi koje su svakodnevno u ponudi od 10.30 sati, u Snack bar Garden ima i ponudu za uživanje u ljetnim večerima u ugodnom ambijentu uz zelenilo i cvijeće, i to uz koktele kao što su Negroni, Hugo i Aperol Spritz kao i brzinske snackove - onion rings, nacho cheese, mozzarella sticks, chicken sticks... a sve to je idealan sastojak za ugodno druženje.

A za ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu - nogometa - u Snack baru Garden prikazivat će se susreti Europskog nogometnog prvenstva 2021.

Snack bar Garden

Ipak, gastro segment Snack bara Umaga donosi pravu autohtonu priču s naglaskom na kvaliteti, inovativnosti i originalnosti - kulinarska ekipa veliku pažnju posvećuje namirnicama, koje su uvijek svježe. Burgeri se rade isključivo od junetine, a koriste se i domaći voćni začini koje obitelj Tota sama proizvodi i suši.

- Paprike za najpoznatiji Burger 666 su iz našeg vrta, a nudimo i domaći cheesecake, kažu nam.

Snack bar Garden

Kao što se po nazivu prije spomenutog burgera dalo naslutiti - riječ je o intrigantnim gastro kreacijama, pa se tako uz već spomenuti Burger 666 s grilanim povrćem, nude i "Slavonsko Zlo" umaci, a za ljubitelje nešto tradicionalnijih okusa u suvremenom ruhu - svakako je preporuka Istarski Burger s kobasicom Girandolom.

Osim burgera, nude se i specijali poput Smoked Pulled Pork (dimljene svinjetine) i Pulled Turkey (purice) uz svježe dodatke, a tu su i Chicken Wings Bbq - pileća krilca koja su već marinirana u bbq umaku.

Za one koji ipak žele iskonske okuse istarske tradicijske kuhinje - tu je Istarski hot dog s Istarskom kobasicom i dinstanim domaćim kupusom, a posebna poslastica je Garden Crispers - pekarski krumpir s umakom od tartufa po recepturi šefa kuhinje.

Snack bar Garden

Ovo je samo djelić široke palete gastro doživljaja koji se mogu okusiti u Snack baru Garden, a kako saznajemo, u planu je još zanimljivih receptura. Sve to, kao i specijalne ponude i programe Snack bara Garden, može se najbolje provjeriti i na njihovoj Facebook stranici.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of