HOROSKOP

MUNJEVITE ENERGIJE DO 24. OŽUJKA: Kako na nas utječu Venera, Mars i Uran  

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Hina)

Ilustracija (Hina)


 

Astrolozi su se raspisali ovih dana o teškim aspektima Venere, Marsa i Urana.

Tako Anđelka Subašić poručuje svojim pratiteljima na društvenim mrežama na teške datume pred nama, ali istovremeno kaže da idu ka zaokretanju. Kaže da su teški dani 22. ožujak, zatim 23., 27 i 28 ožujka, zatim 3,4,5 i 6. travanj, pa 9. travanj. Pri tom se pita hoće li će se dogovoriti pravo primirje 30. travnja.

 

Do 24. ožujka Venera i Mars u Vodenjaku ući će u napeti odnos s Uranom u znaku Bika. Egzaktan aspekt Venere i Urana odvija se 20. ožujka, a Marsa i Urana 22., piše Julijana Oremović, za Sensu.

Ovo je energija tempirane bombe, munjevita je, nešto je izvan kontrole. Ne možemo više pritiskati, stiskati, gurati u oblik koji je preuzak za tu energiju. Ne možemo niti zadržati ono što treba otići. Jasno nam se pokazuje gdje gubimo snagu i fokus i što trebamo osvijestiti jer je bitno za naš daljnji napredak.

Nešto nas tjera prema naprijed, možda i previše silovito, pa je dobro zastati osobito ako osjećamo da činimo nešto protiv sebe. Moguć je prekid, konflikt, ali istovremeno i razrješavanje situacije kada Venera i Mars dođu u doticaj sa Saturnom 29. ožujak i 5. travanj. Prikočit ćemo, suočiti se sa onim što jest i shvatiti gdje je bit problema te kako ga najbolje riješiti.

Stoga u danima koji slijede samo polako i što razumnije. Ako osjetite napetost, nemir ili razdražljivost, bavite se sportom, krećite se, nemojte dopustiti toj energiji da se zadržava u tijelu.

Sporne teme mogu biti novac, ljubavni odnosi, prijateljstva, udruživanje s drugima i način na koji ostvarujemo svoje planove i ideje. Kao i sve što ugrožava našu slobodu ili nas na bilo koji način ograničava. Ovi aspekti naročito mogu biti osjetljivi za Vodenjake, Lavove, Bikove i Škorpione.

Pripazite na tlak, srce, želudac, vrat, štitnjaču.

Ne jurišajte na vjetrenjače. Ne vodite bitke koje nisu vaše. Ne reagirajte u ljutnji. Naučite kako smiriti i podržati sebe u situacijama za koje smatrate da su izvan vaše moći. I nakon svake oluje, nebo se razvedri i bude plavetnije i čistije. Razvedrite s ovim aspektima i svoj život, objavila je Sensa.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater