NA HIDROBAZI

MEDITERRANEAN HOUSE KONCEPT NA FOOD TRUCK FESTIVALU: Janković predaje štafetu Pažaninu!

| Autor: Glas Istre
(Foto: Food Truck Festival)

(Foto: Food Truck Festival)


Iza nas je prva polovica popularnog Food Truck Festivala Pula na kojem brojni posjetitelji mogu uživati u izvrsnim jelima i odličnoj atmosferi tik uz more. Ovaj je festival poznat po gostovanju chefova koji se trude sve čari kuhinje prenijeti u street food formu pa su tako na Grill house trucku posjetitelji imali prilike kušati jela s potpisom Mate Jankovića.

(Foto: Food Truck Festival)

U drugoj polovici festivala Mate Janković će svoju kuharsku pregaču predati Ivanu Pažaninu koji na festival dolazi sa svojim Mediterranean house konceptom. Bit će to izvrsna prilika za kušanje delicija inspiriranih mediteranom, a osim Chef’s burgera i Fish burgera, u ponudi će biti i Slow beef sandwich i Pulled pork na dalmatinski, kao i neizostavni krumpirići s umakom od češnjaka i mediteranskim biljem.

Foto

Osim guštanja u jelima, festivalski program obiluje dobrom glazbom i popratnim sadržajima za sve uzraste, a ovog četvrtka na festivalskoj pozornici nastupa Loose 4 acoustic cover band, a u petak gostuje popularni Dražen Turina Šajeta sa svojim bandom koji će publiku rasplesati uz neke od svojih najpoznatijih hitova.

Radno vrijeme festivala je svaki dan od 11 sati do ponoć, petkom i subotom od 11 do 2 sata ujutro. Ulaz je za sve posjetitelje slobodan kao i parking pa nema razloga da Hidrobaza u Puli ovog ljeta ne bude omiljeno odredište tijekom vrućih ljetnih večeri.

(Foto: Food Truck Festival)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of