NA HIDROBAZI

SVE JE SPREMNO ZA PRVI FOOD TRUCK FESTIVAL U PULI! Otvorenje u petak uz koncert grupe Belfast Food

| Autor: Promo
(Foto: Food Truck Festival)

(Foto: Food Truck Festival)


Završne pripreme su u tijeku, a kulinarski timovi s food truckova u punoj su pripravnosti za prvo izdanje Food Truck Festivala u Puli. Na festivalu će se hrana i piće posluživati sa šest food truckova – Capra Istrian Street Food nudit će tradiciju istarske kuhinje prezentiranu na moderan način, dok će vesela zadarska ekipa trucka Picnic Mingle & Fun pokazati čime je oduševila gastroljupce diljem zemlje. U Pulu stiže i 79 Tastes koji u svojoj gourmet ponudi kombiniraju čak 79 različitih sastojaka.

(Foto: Food Truck Festival)

Sweet house by Di Mare nudit će deserte koji obaraju s nogu, dok će Martini Fiero truck biti punkt za osvježenje uz šaroliku ponudu pića. Posjetitelje će dočekati i Grill corner truck čija jela potpisuje jedan od najpriznatijih hrvatskih chefova – Mate Janković. Svojim inovativnim pristupom street food konceptu, Janković će zasigurno dati poseban gastro pečat festivalu na četiri kotača i oduševiti lokalne gurmane, kao i turiste koji se žele upoznati s hrvatskom gastro scenom.

(Foto: Food Truck Festival)

Na Hidrobazi će osim food truckova, posjetitelje dočekati pravi ljetni ambijent transformiran u festivalskom điru, uz pregršt stiliziranih scenografskih elemenata, a neće nedostajati niti izvrsne zabave. Naime, organizatori su pripremili šarolik program, a svakoga dana festival će imati i glazbenu podlogu u vidu koncertnih nastupa bandova ili DJ-a. Pulska pozornica ugostit će Belfast Food, RnB Confusion, Kung Foo Fighterse, Lorean Day band, Eni Jurišić sa svojim bendom, Whiteheadse, a jedna će večer biti posvećena i Đorđu Balaševiću.

(Foto: Food Truck Festival)

Svakodnevni after beach party uz prekrasan zalazak sunca, odličnu glazbu i ukusne delicije kojima rijetko tko može odoljeti, recept su za odličan provod ovog ljeta! Festival počinje 29. srpnja, ulaz će, kao i parking, za sve posjetitelje biti slobodan, a na otvorenju festivala nastupa Belfast Food.

Radno vrijeme festivala je svaki dan od 11.00 h do 24.00 h, petkom i subotom od 11.00 h do 02.00 h.

(Foto: Food Truck Festival)

Belfast Food

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterWeb kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum