Restoran Sopravento u pomerskoj Marini
Ovog petka, 15. listopada, počinje 23. Tjedan restorana. Riječ je o promotivnoj akciji sa svrhom promocije i promidžbe gastronomske scene Hrvatske u suradnji s ugostiteljskim objektima.
Restorani koji sudjeluju u akciji gostima izlaze u susret putem posebne promotivne ponude, a valja napomenuti da je koncept ove akcije napravljen je po uzoru na svjetske metropole te prilagođen hrvatskom tržištu.
Tjedan restorana traje do 24. listopada, a u Istri sudjeluje pet restorana u ovoj promotivnoj akciji. To su restorani Sopravento, Amfiteatar, Bonaca Svjetionik, Kantina i Soprano.
Svi one nude ručak od tri slijeda - predjela, glavnog jela i deserta - za 100 kuna, a večeru, također od tri slijeda za 100 ili 125 kuna, zavisno o restoranu.
Renomirani austrijski chef Daniel Tschatchler je Head Chef u pomerskom Sopravento Restaurant & Loungeu (Snimio Danijel Bartolić)
Od ovogodišnjih sudionika Tjedna restorana, izdvajamo Restaurant & Lounge Sopravento, smješten u pomerskoj Marini, gdje će renomirani chef Daniel Tschachler pripremati tri različita menija.
Cijena ručka je 100 kuna, a cijena večere 125 kuna, te je u taj iznos je uračunata i čaša vina. Rezervacije se primaju na broj telefona 099 447 2434.
Evo i što se nudi u restoranu Sopravento u Tjednu restorana:
Jelovnik 1:
Jelovnik 2:
Jelovnik 3:
Čaša vina