MEDULIN

ČA ZNADU BILJKE: O autohtonom jestivom i ljekovitom bilju

| Autor: Cristian Bruno GALIĆ
Ilustracija (Pixabay.com)

Udruga airsoft klub Mutila Medulin, u suradnji s udrugama Sakramenski i Format, provodi projekt očuvanja, valorizacije i promocije istarskog identiteta, tradicije, kulture i običaja „Kulturni krug po općini Medulin“. U sklopu kojeg će se do konca lipnja, obilježiti 8 značajnih datuma organizacijom 10 raznolikih događaja.

 

Tako će se u povodu Svjetskog dana očuvanja okoliša, sutra, u 18.30 sati, u 3MC-u, održati edukativno predavanje o autohtonom jestivom i ljekovitom bilju „Ča znadu biljke“.

Uz samo predavanje, posjetitelji će moći kušati domaće, zdrave i ukusne sladolede, sokove, čajeve i smoothyje na bazi bilja i voća. Placa u Medulinu biti će zatvorena za promet te će se na otvorenom od 18 sati odvijati program „TiDam- TiDaš sajam razmjene u Medulinu.

Ovim događajem prvi se put obilježava Svjetski dan zaštite okoliša u Medulinu se isti organizira u suradnji Općine Medulin, udruge Zelena Istra, te udruga Mutila, Sakramenski i Format. Sudjelovanje je kao i u ostalim događajima i aktivnostima projekta za sve sudionike besplatno.

Projekt Kulturni krug po općini Medulin sufinanciran je sredstvima i proveden u suradnji s Općinom Medulin. Ovaj projekt proveden je uz financijsku potporu Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva iz sredstava Fonda gradova i općina.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater