KREATIVNI PRIJEDLOZI

Maštovite ideje za jesensku dekoraciju doma prikladne svakom budžetu

| Autor: Ivana MAVRIĆ
(Foto: Instagram)

(Foto: Instagram)


Kako unijeti dašak jeseni u dom? Imamo nekoliko jednostavnih i kreativnih prijedloga

Jesen nam je pokucala na vrata donoseći šarenilo boja koje vam mogu poslužiti kao inspiracija za dekoraciju doma. Za jesensku dekoraciju doma ne treba puno novaca - sve što trebate jest otići u šetnju i prikupiti plodove koje nam priroda daruje poput bundeva, češera, suhih grančica, bobica i lišća i ukrasiti dom u jesenskom ruhu.

Dolaskom hladnijih dana sve više vremena provodimo u toplini i udobnosti doma, stoga je važno da prostorija u kojoj ćemo provoditi najviše vremena bude vaša oaza mira. Ukrasite dnevni boravak raskošnim tonovima narančaste, žute i smeđe boje odabirom dekorativnih jastučića i toplih prekrivača kojima ćete se ogrnuti u društvu knjige, ispijajući topli napitak uz ugodnu svjetlost mirisne svijeće.

01autumn.cabin

02mantulien

U visoke vaze postavite suho granje, šarene cvjetove, paprat i listove, a manju staklenku možete ispuniti žirevima i vrh ukrasiti cvijećem.

04

Poželite dobrodošlicu jeseni postavljanjem dekorativnog vijenca na ulazna vrata kojeg ćete vrlo lako izraditi savijanjem grančica, a zatim ukrasiti jesenskim plodovima.

05devinedoors

06southernsurroundings

Pozdravite goste u šarenim i raskošnim bojama jeseni tako što ćete na trijem postaviti bundeve i vaze s cvijećem koje će vašem ulazu dati šarm i toplinu, a gostima izmamiti osmijeh na lice.

07fall_autumn_things

Jeste li znali da bundeva može poslužiti i kao vaza? Sve što trebate jest izvaditi unutrašnjost, posušiti bundevu na suncu i zatim u nju postaviti zemlju i biljke po izboru.

Unesite raskoš jeseni u vašu kuhinju: na stol postavite jesenski aranžman oko kojeg možete posložiti male bundeve, a za svečane prilike na stol postavite staklene vaze s cvijećem i mnoštvo svijeća koje će stvoriti toplu i romantičnu atmosferu.

09wohnsinnigewelt

10sweetroseandwren

Foto: Instagram

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini