BOHO DEKORACIJA

MODERNI INTERIJERI Šarmantne ljuljačke vašem će domu dati sasvim novu dimenziju

| Autor: Ivana MAVRIĆ
(Foto: Instagram)

(Foto: Instagram)


Viseće stolice, odnosno ljuljačke neobičan su trend u dizajnu interijera pomoću kojeg vrlo lako možete stvoriti svoj vlastiti kutak za opuštanje

Tražite li moderan stilski dodatak koji će u vaš dom unijeti svježinu i pretvoriti ga u pravu boho oazu, odvažite se i odaberite ljuljačku- najpopularniji element u dizajnu interijera koji će jednako efektno djelovati u zimskim, kao i ljetnim mjesecima.

Viseće stolice, odnosno ljuljačke neobičan su trend koji sve češće viđamo na Instagramu, a dolaze u raznim oblicima: od onih kruškolikog oblika koje pozivaju na opuštanje uz knjigu, pletene košare u obliku jajeta, pa sve do minimalističke drvene daske poduprte užetom... izbora je mnogo, a na vama je da odlučite koji će se oblik najbolje uklopiti u vaš prostor.

Šarmantne ljuljačke postavite u dnevni boravak ili spavaću sobu, a posebno će oduševljenje izazvati u dječjim sobama. Osim što djeluje zaista efektno, ovaj dekorativni element također ima i svoju praktičnu stranu- ljuljačka može zamijeniti naslonjač, a njihovim postavljanjem uštedjet ćete na prostoru. Potrebno ih je instalirati pomoću kuka, a procijenite li da je rizik ipak prevelik, uvijek se možete odlučiti na modele s postoljem atraktivnog dizajna koje možete premještati u različite prostorije, pa čak i privremeno postaviti na terasu ili balkon.

Poželite li ljuljačku instalirati u kut prostorije, pored nje postavite manji stolić na koji ćete odložiti knjigu, mirisnu svijeću i šalicu hladnog napitka te svoj kutak za opuštanje ukrasite biljkama. Nakon što ljuljačku ukrasite prekrivačem od prirodnog materijala i jastucima efektnog dizajna, stvorit ćete svoju malu, opuštajuću boho oazu koja će postati omiljeni kutak vašeg doma.

01marzena.marideko3

02zocohome3

03marzena.marideko4

04zocohome2

05groovyhomedesign

06marzena.marideko2

07refinestudios

08potted_thoughts

09yakandyetitrader

11arcflydesign

13pyrostia.gr

Foto: Instagram

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini