ATRAKTIVNO NATJECANJE

Jubilarno izdanje "Noćnog kupa sv. Eufemije": OLDTIMERI U SUBOTU NA GLAVNOM ROVINJSKOM TRGU

| Autor: Aleta BRATTONI

Ove godine, unatoč trenutnoj situaciji, članovi Auto-kluba Istra Oldtimer iz Rovinja nisu odustali od organizacije poznatog "Noćnog kupa sv. Eufemije", tim više što ovo tradicionalno i jedinstveno natjecanje oldtimer vozila bilježi svoje jubilarno, deseto izdanje. Organizatori stoga pozivaju sve građane ove subote, 19. rujna, na glavni gradski trg, gdje će imati priliku vidjeti oldtimer vozila tridesetak posada.

"S obzirom na to da su ovogodišnji javni događaji u našem gradu odgođeni, organizacija ovog događanja simbolični je dokaz kako vrijeme nije stalo te kako život ide dalje. Na Dan najuspješnijeg turističkog grada i njegove zaštitnice svete Eufemije, ovim događanjem želimo odati simboličnu zahvalnost", navode iz Kluba.

Sudionici ove manifestacije koja se održava u večernjim satima trasom kroz starogradsku jezgru, u svojim su vozilima, stoga nema mogućnosti grupnog kontakta. Od Stožera civilne zaštite Istarske županije, kao i Gradske uprave, zatražili su i ishodili suglasnost za organizaciju, uz poštivanja svih posebnih uvjeta.

Zbog toga će se, nažalost, deseto izdanje održati bez sudjelovanja inozemnih posada koje su svih ranijih godina masovno dolazile. Osim toga, ukinuto je i samo natjecanje, već će događaj obilježiti revijalna lagana vožnja gradom i okolicom.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini