LABIN

POČELE PRIJAVE ZA GASTRO-BIKETOUR TERRA ALBONA: Prijavljeni dobivaju majice i bidone za vodu

| Autor: Branko BIOČIĆ
Ilustracija (Arhiva)

Grad Labin i LAG Istočna Istra pozivaju sve zainteresirane građane, ljubitelje biciklizma i rekreativce na gastro-biketour "TerraAlbona" koji već tradicionalno okuplja velik broj biciklista i rekreativaca s područja Hrvatske, Slovenije, Italije i drugih zemalja Europe.

Jesensko izdanje gastro-bike ture "TerraAlbona" održat će se u nedjelju, 22. rujna u dvije rute: rekreativna i brdsko-biciklistička.

Dužina rekreativne rute je oko 25 kilometara, a brdsko-biciklističke oko 30 kilometara.

Polazak je iz Parka skulptura Dubrova u 10 sati nakon okupljanja na parkiralištu Dubrova. Biciklističkom vožnjom obilaze se tri obiteljska poljoprivredna gospodarstva na području Labinštine i degustiraju lokalni domaći proizvodi, prirodni sokovi i vina autohtonih sorti.

Prilagođena je svim uzrastima i profilima od profesionalaca do amatera, ljubitelja biciklizma, rekreativaca, djece i osoba treće životne dobi. Tako su u prošlogodišnjim manifestacijama sudjelovali građani od 2 pa do 75 godina.

Prijave za biciklijadu su putem web stranice www.terra-albona.com najkasnije do 19. rujna. Broj sudionika je ograničen te organizator u bilo kojem trenutku može zatvoriti prijave. Svi sudionici dobivaju majice s logotipom Terra Albone u povodu jubilarne 5. obljetnice održavanja manifestacije, a prvih 100 prijavljenih dobivaju i bidone za vodu sponzora Valamar Riviere.

Troškovi kotizacije za sudionike manifestacije su 60 kuna po osobi za uplate do 16. rujna, te 80 kuna po osobi za uplate izvršene nakon 16. rujna, a najkasnije do 19. rujna. Za djecu mlađu od 10 godina troškovi kotizacije se ne plaćaju.

Za sve one koji ne posjeduju bicikl, Bike centar Rabac nudit će mogućnost najma bicikla. Za najam bicikle treba kontaktirati Bikecenter Rabac 091/902-8363 ili na e-mail bikecenterrabac@gmail.com.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of