KRENIZDRAVO.HR

DAN VAM PREKRATKO TRAJE? Otkrivamo 6 trikova kako bolje upravljati vremenom!

| Autor: Krenizdravo.hr
(Photosecrets)

Upravljanje vremenom je vještina koja se uči i koja je potrebna za postizanje bolje kvalitete života. Upravljanje vremenom na efikasniji način ne znači samo uspješno realiziranje želja i obveza, već i dovoljno vremena za opuštanje i slobodne aktivnosti.

Osjećate li se ponekad da nemate dovoljno sati u danu? Trčite li svakodnevno za obvezama, a osjećate se zauzeto cijeli dan? Imate li dojam da na kraju dana popis stvari i izvršenih zadataka nije dovoljno ispunjen, a umorni ste i frustrirani od posla? Iscrpljenost od radnih zadataka se nastavlja i nakon radnog vremena kada vas kod kuće dočekaju računi, kuhinja, djeca i ostale obveze?

Upravljanje vremenom se definira kao sposobnost planiranja i kontroliranja obveza, planova i svakodnevnih ciljeva. To uključuje vještinu žongliranja između različitih domena života, od posla, obitelji, društvenog života, hobija itd. Važno je utvrditi jasne ciljeve i prioritete kako biste znali odrediti koji zadaci nisu toliko bitni ili ih je moguće obaviti kasnije.

Učinkovito upravljanje vremenom ne može vam samo pomoći u pronalaženju više sati u danu i adekvatnom noćnom odmoru, već također u smanjenju razine stresa i anksioznosti.

Koji trikovi vam mogu pomoći kako biste bolje upravljali vremenom doznajte na Krenizdravo.hr


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater