AKTIVNA HRVATSKA

BODY EMPATHY TRENING ZA ŽENE s Anom Kuhanec

| Autor: Portal GlasIstre.hr

Vodeći hrvatski sportsko – edukativni projekt Aktivna Hrvatska poziva na tradicionalno sportsko druženje u Zadarskoj županiji. Zadranke će po prvi puta imati prilike sudjelovati na besplatnoj radionici i treningu kineziologinje Ane Kuhanec Brašnović i psihologinje Ide Juranić u Falkensteiner Hotelu&Spa Iadera u petak, 19. srpnja od 18 sati. Projekt se održava pod pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar – Kitarović, a generalni partner je HEP.

“Body Empathy je tehnika koja na prirodan način poboljšava tjelesno, emocionalno, spoznajno i socijalno funkcioniranje te je posebno osmišljena za žene. Prva je tehnika uovom dijelu Europe koja spaja kineziologiju i psihologiju kroz posebno osmišljene plesne vježbe i psihološke radionice, a temelji se na kineziološkim i psihologijskim istraživanjima!” – izjavila je Ana Kuhanec Brašnović i dodala: “Na psihološkoj razini različitim alatima potičemo vaš introspektivni uvid, te objašnjavajući vezu između naših misli, ponašanja iemocija lakše usklađujemo psihološke procese dok ćete razvojem vještina nadopuniti kariku koja nedostaje. Na fiziološkoj razini ovakvim tjelesnim iskustvom za dužegponavljanja u tijelu pokrećete biokemijske procese te smanjujete razinu kortizola (tzv. hormon stresa), a povećavate razinu endorfina - tzv. hormona sreće!” Ana Kuhanec široj javnosti je poznata kao kineziologinja koja godinama počinje granice u tjelesnoj rekreaciji i koja je prva u Europu dovela ples na šipci. Vlasnica je Sensual Fitness Studija u Zagrebu.

Aktivna Hrvatska ovim putem žene poznaje s jedinstvenom tehnikom koja objedinjuje tjelesni i psihički aspekt te ih harmonizira. Kroz temu emocije saznati ćete što su emocije, štosve utječe na njih, s čime su sve povezane; kako se samoregulirati; jesmo li emocionalno stabilni, što je emocionalno rezoniranje. Naučit ćete uspješnije prepoznavati vlastite i tuđeemocije. Ovo je radionica o osjećajima pa ćete na njoj i osjetiti Body Empathy tehniku i rad s emocijama kroz tijelo. Posebno odabranim vježbama koje pobuđuju osjećaj naučitćete kako postići flow stanje te ćete saznati koristi plesne meditacije i meditativnog načina vježbanja koje spaja pokret i emociju.

Svi prijavljeni za radionicu i trening dobit će majice za vježbanje generalnog partnera HEP, NIVEA poklon za njegu tijela, Mivela vodu s kojom možete sve. Tosama će pokloniti zanimljive promo artikle, Kotanyi zdrave začine, a Merkur osiguranje nakon treninga priprema zdrave smoothije. Dechatlon će najboljem vježbaču uručiti poklon iznenađenja. Partneri projekta su Falkensteiner Hotel&Spa Iadera te poliklinike Vaš pregled i Sveta Katarina.

Broj mjesta je ograničen stoga je potrebno prijaviti dolazak putem službene web stranice www.aktivnahrvarska.hr


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom