FINALISTICA "ŽIVOTA NA VAGI"

Puležanka Lara Peruško: Imam razumijevanja za "staru Laru", bila sam naivna i slaba

| Autor: Jelena MILOVIĆ
(Snimio Danilo Memedović)

(Snimio Danilo Memedović)


Ušla je kao najmlađa natjecateljica, najdalje dogurala od svih žena, uz vrlo veliku konkurenciju. Ona je Lara Peruško, Puležanka, finalistica RTL-ove emisije "Život na vagi".

Ova simpatična djevojka, s tek 19 godina, hrabro je odlučila uzeti život u svoje ruke, promijeniti loše navike, koje su je dovele do zabrinjavajuća 124 kilograma te dokazati sebi i drugima da problem s kilažom može biti samo životna epizoda, ako mu se posvetimo odlučni i fokusirani na dan poslije.

Lara je taj svoj put započela prijavom, gotovo slučajno, a opet kao da joj se put promjene otvarao prstom sudbine.

Lara Peruško na dolasku i odlasku iz "Života na vagi" (Foto: FB Život na vagi)Lara Peruško na dolasku i odlasku iz "Života na vagi" (Foto: FB Život na vagi)

Odluku da se prijavi donijela je sama, a svemu je prethodilo njezino dugotrajno nezadovoljstvo i podcjenjivanje sebe. Bez obzira na prijašnje samostalne pokušaje, lako je, otkrila nam je, odustajala.

Svjesna te činjenice, a nakon razgovora s prijateljicom, razgovora koji joj je u tom trenutku puno značio, sinula joj je ideja, od prijateljice je dobila punu podršku i istog se dana prijavila. Ishod te odluke nam je poznat i zato Lara treba biti, a ona to i jest, iznimno ponosna na sebe.

- Zadovoljna sam svojim plasmanom, da sam i htjela, ne bih mogla bolje. Ipak je tu riječ o tri muškarca u finalu. Ali mislim da sam prvenstveno pobijedila samu sebe. Imam najbolji ženski postotak i nitko neće moći reći da sam nezasluženo došla do finala, govori nam Lara te otkriva kako joj je cijeli taj put do finala bio turbulentan i izazovan, od samog početka.

(Snimio Danilo Memedović)(Snimio Danilo Memedović)

A prisjetimo se, na samom početku mislila je, zajedno s još troje kandidata, da je ispala, a svoj je put u emisiji, u tom trenutku, nastavila u Sinju. Tamo joj je, otkriva nam, bilo puno teže nego u Lividragi jer su treninzi bili intenzivni, više njih na dan, a temperatura je bila viša, nego li je to bilo u Gorskom kotaru.

Kada su se grupirali svi zajedno, osjetila je olakšanje zbog ugodnijih temperatura te dva treninga dnevno uz hodanje, prepričava nam.

(Snimio Danilo Memedović)S Vanjom Grubišić i Chiarom Peruško (Snimio Danilo Memedović)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater