popularni show

POČEO "ŽIVOT NA VAGI". Među natjecateljima jedna "Istrijanka" i Puljanka

| Autor: Glas Istre
screenshot RTL

screenshot RTL


Na izoliranoj lokaciji u srcu Gorskog kotara počela je šesta sezona "Života na vagi". Čim su stigli pred natjecatelje, treneri Maja Ćustić i Edo Mehmedović otkrili su kako su i oni uzbuđeni zbog početka showa, a potom su im objasnili njihov prvi izazov. 

Pred trenerima je bilo 20 natjecatelja, a svaki je trebao odabrati samo osam za svoj tim. Četvero najslabijih gubi priliku za daljnju borbu, što je natjecatelje malo obeshrabrilo, ali su bili odlučni dati sve od sebe.

Među njima je i Zuzana Filipaš koja ima 48 godina, dolazi iz Raše, po zanimanju je obrtnica, a na prvom vaganju imala je 142,7 kilograma. Čehinja Zuzana zbog ljubavi se prije 25 godina preselila u Hrvatsku. U show se prijavila jer nije voljela ono što vidi u ogledalu. „U ogledalu više ne vidim sebe, nego neku drugu osobu. Više si neću dopustiti da ne volim samu sebe. Želim biti vesela jer sam inače takva osoba.“

U današnjoj epizodi, došlo i do obrata. Četvero natjecatelja koji su jučer "izbačeni", postaju izazivači i vraćaju se u show. Među njima je i Puljanka Lara.

Naime, put na cesti prema kdoma im je prepriječila trenerica Sanja Žuljević otkrivši im da tu za njih nije kraj!  „Ove godine sam dio najvećeg iznenađenja koje je 'Život na vagi pripremio. Bit ću vaša osobna trenerica, a kad završim sa vama vraćate sa nazad u glavnu kuću kao borci za glavnu nagradu!“, otkrila im je Sanja, a kandidati su počeli vrištati od sreće, prenosi RTL.hr

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum