WASHINGTON

Vunene rukavine, balske haljine i kauboji: Veseli momenti inauguracije

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Iako je sigurnost je bila maksimalna, a atmosfera tiha, inauguracija novog američkog predsjednika nije prošla bez veselijih trenutaka.   

Bernijeve rukavice

Veteran s ljevice Bernie Sanders (79) bio je jedan od uzvanika na inauguraciji i svojom pojavom 'dojmio' društvene mreže.  

Skutren na stolici na sklapanje, prekriženih ruku, s golemim pletenim rukavicama i ' vintericom' borio se protiv vošingtonske zime. 

Na društvenim mrežama su senatora iz Vermonta usporedili s 'djedom koji je svratio na inauguraciju na povratku iz pošte'. 

Njegovoj supruzi 'outfit' se svidio. "Vermontska jakna, vermontske rukavice, vermontski zdrav razum!", napisala je. 

Vogue je objavio da "ništa na njemu nije izgledalo dobro". 

Gagina haljina 

Kad su se svi gosti smjestili, na pozornicu je stigla Lady Gaga kako bi u dugoj crvenoj haljini za bal otpjevala nacionalnu himnu. 

Modni izričaj pop zvijezde, koju je dizajnirala kuća Schiaparelli, odmah je pozdravljen kao savršeno odabran.. za socijalno distanciranje. 

XXL Biblija

Joe Biden prisegnuo je položivši lijevu ruku na obiteljsku Bibliju super veličine, koja je fascinirala korisnike interneta. 

Neki su se zapitali je li namjerno otisnuta velikim fontom kako bi je 78-godišnji Biden mogao pročitati. 

CNN je objavio da je 13 centimetara debela Biblija u Bidenovoj obitelji od 1893. godine. On ju je koristio i za polaganje potpredsjedničkih prisega 2009. i 2013. 

Kauboj na podiju

Na kraju svečanosti country zvijezda Garth Brooks, u plavom traperu i s blistavom kopčom na remenu, otpjevao je "Amazing Grace".  

Vidno uzbuđen, na trenutak je zaboravio na pandemiju i sa šeširom na glavi i bez maske na licu pozdravljao dužnosnike na tribini i na koncu pao u zagrljaj bivšem predsjedniku Georgeu W. Bushu.
 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini