POPULARNI VODITELJ

Šprajc sinoć odradio svoj posljednji Direkt. NARAVNO, NIJE MOGLO PROĆI BEZ ŠALE ZA KRAJ

| Autor: Glas Istre
CROPIX

CROPIX


Zoran Šprajc, jedan od najpopularnijih TV voditelja u Hrvatskoj, sinoć je vodio svoj posljednji RTL Direkt, emisiju koja ga je proslavila zbog opuštenog načina vođenja uz brojne duhovitosti i neobične, ali ubojite komentare.

- Numerolozi kažu da ako često oko sebe na satu, plakatima ili na televiziji vidite brojeve 222, 2222, 22222 ili 222222, moguće je da do vas dolazi poruka da je vrijeme za promjenu. I stvarno je došlo, rekao je Šprajc. 

- Prije sedam godina jedan sedam godina mlađi dečko prvi put se ukazao u programu RTL-a u jednoj novoj, pomalo čudnoj i drugačijoj informativnoj emisiji, u 22 sata i 15 minuta. Emisija je bila čudna, rekoh, ali ni on nije bio baš normalan, rekao je Šprajc.

U odjavi su zatim emitirani neki od najboljih Šprajcovih momenata u ovih sedam godina, a odjavu su završili čuvenom snimkom popularnog voditelja koji hrče dok u pozadini govori premijer Andrej Plenković. 

RTL direkt će preuzeti Mojmira Pastorčić, koja je i do sada mijenjala Šprajca, a on ima novi projekt koji će ići petkom. Direkt će se emitirati od ponedjeljka do četvrtka.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of