ISTRAŽIVAČ IZ VISOKOG

SEMIR OSMANAGIĆ mjerit će energiju zmajevih linija u Motovunu. Održat će i dva predavanja

| Autor: Glas Istre
Ilustracija

Ilustracija


Osebujni istraživač dr. Semir Osmanagić, poznat po piramidama u Visokom stiže u Istru. U Motovunu će obaviti energetska snimanja, i to na mjestu gdje se smatra da je najsnažnije izvorište pozitivne energije u Istri. Slična mjerenja već je radio na mnogim svjetski poznatim drevnim arheološkim lokalitetima.

Prema mišljenju alternativnih znanstvenika, u Motovunu se križaju tri zmajeve linije, putovi elektromagnetizma i životne sile koji se šire poput mreže po površini Zemlje. Prema knjizi "Zmajeve linije", Marka Pogačnika i Williama Blooma, njihova je uloga raznošenje energije koja se oslobađa kroz zemljine dišne otvore i tako životnom energijom opskrbljuju sva zemaljska bića od biljaka do čovjeka, sve čime je naseljen krajolik.

Ovaj istarski fenomen dr. Osmanagić već je spomenuo u jednoj od svojih 18 knjiga prevedenih na 17 jezika - "Meditacija na svetim mjestima planete".

Rezultati i metode mjerenja u Motovunu i okolnim lokalitetima bit će prezentirani 29. rujna, na predavanju u Motovunu i na predavanju u Puli, 30. rujna. Ulaz je slobodan i za predavanje u Motovunu , u Kinu "Bauer" od 19 sati, kao i za ono u Puli, u Domu sportova "Mate Parlov", od 19 sati.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum