NISU OČEKIVALI OVAKVU REAKCIJU

POGLEDAJTE VIDEO / Najbeskorisniji pas čuvar na svijetu

| Autor: Glas Istre
(Foto: video screenshot)

(Foto: video screenshot)


Policajci odjela za narkotike brazilske države Sao Paulo u  četvrtak su uhitili trojicu muškaraca na ranču u Hortolandiji, a snimka racije ubrzo je postala viralna, prenosi Net.hr.

Uhićeni se vide se  kako leže licem prema dolje na podu s rukama vezanim lisičinama na leđima. No i masivni rotvajler ove bande također se odlučio predati i bacio se pokraj trojice osumnjičenika.

Policajci su iz posjeda zaplijenili 1.176 komada cigli s 1,1 tonom marihuane. Prema policiji za narkotike, droga je dopremljena u kuću u Hortolandiji iz Campo Grandea, država Mato Grosso do Sul, ali policija je nadzirala imanje i počistila kad je stigla isporuka.

Policajci vjeruju da je droga bila namijenjena za prodaju u i oko Campinasa, država Sao Paulo. Muškarci, od kojih je jedan vlasnik kuće, odvedeni su u sjedište policije za narkotike u obližnjoj Americani.

Pas je ostao na posjedu kod vlasnice zemljišta oko kuće, za koju policija kaže da nije upletena u trgovinu drogom. Policajci će se danas vratiti na ranč kako bi provjerili rotvajlera i još dva psa da vide treba li pozvati službu za zaštitu životinja.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater