ljubav protiv koronavirusa

Mladenci se u Banjoj Luci vjenčali unatoč izvanrednom stanju. Držali su razmak, nosili rukavice i maske izrađene posebno za tu priliku, a nazdravili su - čime nego CORONOM

| Autor: Hina

Mladenci Svjetlana Keren i Dušan Babić vjenčali su se unatoč izvanrednom stanju zbog epidemije koronavirusa u Banja Luci koja je središte zaraze u BiH poručivši tako da je ljubav jača od svih neprilika, čak i pandemije.  

Kako su u nedjelju prenijeli tiskani mediji u BiH, mladenci su dan ranije samo u pratnji kumova stigli pred matičara i vijećnika Skupštine Banje Luke te izgovorili sudbonosno Da. Pri tome su držali 'primjerenu udaljenost', na licu su nosili maske posebno izrađene za ovaj trenutak, te gumene rukavice.
Na vjenčanju nisu bili čak ni roditelji para jer su stariji od 65 godina, pa za njih vrijedi zabrana kretanja izvan obiteljskoga doma.

„Svadbu smo planirali u krugu uže obitelji i roditelja, ali je takva situacija da su i moja majka, ali i Dušanovi roditelji stariji od 65, pa nisu nazočili zbog zabrana“, kazala je Svjetlana za portal Banjaluka.com.
Mladenka je pojasnila kako su još prošle godine odredili datum vjenčanja, te ga nisu htjeli odgađati.

„Drago nam je ako je vijest o našem vjenčanju nekome popravila raspoloženje. Pravu proslavu smo dogovorili s kumovima, roditeljima i obitelji, kada prođe ovo s koronavirusom“, dodala je Mladenka.

Sa skromne proslave vjenčanja s kumovima novopečeni bračni par objavio je fotografiju na kojoj su nazdravili s pivom marke Corona extra.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini