LOS ANGELES

Lady Gaga potvrdila ulogu u nastavku 'Jokera'

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Čini se da je pop zvijezda i glumica Lady Gaga potvrdila svoju ulogu u nadolazećem nastavku psihološkog trilera "Joker" objavom glazbene najave na Twitteru.

Glazbeni video prikazuje siluete kako plešu zajedno na pjesmu "Cheek to Cheek", koju je originalno napisao Irving Berlin 1935. godine za film "Cilindar" Freda Astairea i Ginger Rogers, s imenima Phoenix i Gaga preko ekrana.

"Joaquin Phoenix će se vratiti da odigra naslovnu logu, a "Joker: Folie a Deux" će stići u kina 4. listopada 2024. godine.

Phoenix je prvi puta odigrao ulogu u filmu "Joker" 2019. godine te je za nju dobio Oscara za najboljeg glumca, utjelovivši lik najvećeg Batmanovog neprijatelja.

Warner Bros, međutim, nije objavio nikakve detalje o nastavku Jokera. No holivudski medij Variety je izvijestio da će nova produkcija biti mjuzikl i da se očekuje da će Lady Gaga igrati ulogu Harley Quinn.

Ako se to potvrdi, Lady Gaga će biti posljednja u nizu glumica koja je igrala ili dala glas legendarnom liku Harley Quinn. Nedavno je Margot Robbie igrala ulogu krim kraljice Gotham Cityja u filmu "Birds of Prey i emancipacija famozne Harley Quinn" i u filmu "Odred otpisanih: Nova misija" naredne godine.

Nejasno je hoće li Robbie nastaviti kao Harley Quinn. Međutim, filmovi Jokera u kojima glumi Phoenix nalaze se u različitim filmskim galaksijama, što može značiti da Robbie i dalje može reprizirati svoju ulogu legendarne zlikovice u bilo kojem budućem filmu.

Folie à deux je rijedak psihijatrijski sindrom poznat kao dijeljena psihoza, vjerojatno aluzija na tradicionalnu međuzavisnu vezu između Jokera i Harley Quinn.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of