LONDON

Kraljica zabranila Harryju i Meghan korištenje kraljevske titule u brendu

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Harry i Meghan, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa moraju odbaciti titulu "kraljevski" nakon što su se povukli s dvora i odlučili biti financijski samostalni.

Nakon dugotrajnih i složenih razgovora vjeruje se da su se kraljica Elizabeta II. i visoki britanski dužnosnici složili kako je neprimjereno da par i dalje koristi riječ "kraljevski" u svojem "brendiranju" te se ne smiju više predstavljati kao dio kraljevske obitelji, piše Daily Mail. 

Naime, Harry i Meghan su potrošili desetke tisuća funta na novu internetsku stranicu 'Sussex Royal' kako bi upotpunili svoj vrlo popularan istoimeni Instagram profil. 

Istodobno su napravili prve poteze na pokretanju humanitarne organizacije "Sussex Royal - Zaklada vojvode i vojvotkinje od Sussexa", no taj će brend sada morati preimenovati.

Par je spomenuti logo želio registrirati kao svjetski logo za brojne aktivnosti, poput modnih brendova, knjiga i društvenih usluga, piše Daily Mail. 

Harry i Meghan navodno su prihvatili to da, u skladu sa svojim novim poslovima, neće moći koristiti kraljevske titule kao što su se nadali.

Ovakav razvoj događaja velik je udarac za njih jer moraju početi ispočetka i sve zamišljeno registrirati ponovno. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater