ZAGREB

Kantautor J. R. August nastupa u Vintage Industrial Baru 29. rujna

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Jedan od najznačajnijih hrvatskih kantautora nove generacije J. R. August vraća se 29. rujna u klub u kojem je započeo svoju koncertnu karijeru, zagrebački Vintage Industrial Bar, najavio je organizator koncertta agencija LAA.

Višestruki dobitnik domaćih glazbenih nagrada na koncertu u Vintageu nastupit će u punom sastavu, sa svojim bendom i zborom.

Novim pjesmama “Dealing With The Pain” i “I Forgive Her”, inspiriranim vremenom u kojem živimo, J.R. August će uz već znani materijal s albuma “Dangerous Waters” promovirati svoj novi studijski album “Still Waters”.

Kantautor i producent iz Zaboka pobrao je pohvale domaće i regionalne kritike i publike albumom “Dangerous Waters”, koji se našao na listama najprodavanijih izdanja. 

Vlasnik je Porina za album godine, najbolji album alternativne glazbe, najbolji koncertni album, najbolji video broj te novog izvođača 2020. i 2021. godine, a koncert u Vintageu bit će prilika da pokaže zašto ga zovu izvanserijskim autorom i izvođačem svjetskog kalibra.
 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater