HANOVER

Jogger u strahu pobjegao od napadača - šumske sove

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

Nijemac koji je rekreativno trčao po svojem kvartu i bio uvjeren da ga je napala krupna nepoznata osoba, nemalo se iznenadio pošto je kasnije ustanovio da je žrtva napada - šumske sove.  

U policijskom izvješću stoji da je muškarca iz Bad Nenndorfa, zapadno od Hanovera, napala ptica, zadavši mu lakše ozljede glave

Isprva 46-godišnji Nijemac nije shvatio što se događa te je 'dao petama vjetra', misleći da ga je napala nepoznata osoba. 

U strahu su velike oči pa se, bježeći pred 'napadačem' najprije spotaknuo, potom pao i usput izgubio naočale. Posebno se preplašio kad je shvatio da mu s glave curi krv. 

'Incident' je prijavio lokalnoj policiji, koja je pomislila da je netko na njega pucao iz zračne puške, pa su pripadnici snaga reda pokušali pronaći zrno. 

I oni su se iznenadili kad su na obližnjoj ogradi ugledali mladunče šumske sove i još jednu veću sovu na stablu iznad ograde. 

Kad se 'majka sova' obrušila na 23-godišnjeg policajca i lakše ga ozlijedila, istražitelji su shvatili tko je glavni osumnjičeni za napad na joggera.

"Ženka šumske sove pokušala je zaštititi svoje mladunče koje je 'zapelo' na obližnjoj ogradi", stoji u policijskom izvješću. 

Na kraju smo se svi dobro nasmijali, kazao je glasnogovornik policije. 


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater