NEW YORK

Ellen DeGeneres prekida snimanje talk showa

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Voditeljica i komičarka Ellen DeGeneres prekinut će 2022. snimanje svog televizijskog talk showa, rekla je u razgovoru za mrežnu stranicu Hollywood Reporter u srijedu dok popularnost emisije pada.  

"Koliko god bila sjajna i zabavna, ova emisija više nije izazov", rekla je 63-godišnja voditeljica kojoj je ovo 17. sezona emitiranja "The Ellen DeGeneres Showa", istaknuvši da je s emisijom htjela završiti još 2019. "Treba mi nešto novo što će mi biti poticaj".

Nakon uspjeha koji je u 1980-im ostvarila kao komičarka, DeGeneres se proslavila serijom "Ellen" (1994.-1998.) u kojoj je 1997. postala prvi glavni lik jedne tv-serije koji je priznao svoju homoseksualnu orijentaciju. 

Voditeljica, lezbijka koja živi s partnericom, glumicom Portiom de Rossi, tvrdi da odluka o prekidu snimanja talk showa nije povezana s polemikom koja je izbila lani zbog emisije koja se prikazuje od 2003.

U srpnju su glavni producenti showa rekli da je okružje u kojem se emisija snima "loše".

Ellen DeGeneres nije bila izravno optužena, ali joj je zamjereno što je dopustila da se takvo ozračje stvori u njezinu timu.

Gledanost emisije koja se prikazuje sredinom poslijepodneva od rujna naglo pada i sada ima oko 1,2 milijuna gledatelja, a u prošloj sezoni imala ih je dvostruko više.

DeGeneres je lani zaradila 84 milijuna dolara, velikim dijelom zahvaljujući svom televizijskom programu, pa ju je časopis Forbes proglasio dvanaestom najbogatijom zvijezdom svijeta.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini