ZAGREB

Brkovi nastupaju u zagrebačkom Hala Parku 11. lipnja

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


S početkom sezone velikih koncerata na otvorenom najavljen je novi susret najvećeg punk folk benda ovih prostora, grupe Brkovi, s fanovima u zagrebačkom Hala Parku 11. lipnja, izvijestio je organizator koncerta agencija LAA.

Brkovi na otvoreni koncert u Hala Parku donose svoje najveće hitove, kao što su “Bolje da sam s frendovima pio rujno vino”, “Opasno se drogiram”, “Mala”, “Balkan Star”, “Hoću da mi dijete sluša narodnjake”, “Hormon sreće”, “Nisam ja za tebe”, “Tolerancija” i mnoge druge koje su samo na You Tube kanalu Brkova preslušane više od 72 milijuna puta, uz skok od čak 15 milijuna u proteklih pola godine.

Balkan punk folk wellness ekipa koncertno su među daleko najatraktivnijim bendovima regije. Nastupom u Munchenu u proljeće 2022. započeli su turneju „Novo (Ne)normalno“ na čijem rasporedu je gotovo 30 koncerata, a očekuje ih se još. 

Bend je također bio aktivan s dva nova singla – „Tata ti je zao“ i „Više ni pankeri ne slušaju punk“ koji će se naći na sljedećem studijskom albumu, a objavili su i duplu ploču “Najveći hitovi 2009. – 2019.”, njihovo prvo vinilno izdanje, te izbacili craft pivo.

Prije Brkova će kao poseban gost nastupiti Bloger Krule - "glavna crta obrane i zaštite od gluposti u Hrvatskoj", najavljuje organizator.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum