"VRUĆA POSTELJINA"

Zarađuje ozbiljne novce iznajmljujući drugu stranu svog kreveta strancima

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Pixabay)

Ilustracija (Pixabay)


Monique Jeremiah, u želji da ostvari mjesečnu ekstra zaradu, otkrila je kako se bavi nečim podosta nekonvencionalnim – mnogima čak zgražavajućim. Naime, zarađuje stotine dolara mjesečno "vrućom posteljinom".

Inače, to je naziv za iznajmljivanje druge strane svog kreveta, što se Australki pokazalo veoma unosnim.

"Vruća posteljina izvrsna je za ljude koji se mogu emocionalno odvojiti i spavati uz drugu osobu na način pun poštovanja i bez obaveza. To je savršena situacija, pogotovo ako ste sapioseksualac, poput mene, i više volite društvo nego fizički kontakt", ispričala je, prenosi Lad Bible.

"Potrebno je dvoje ljudi koji međusobno poštuju prostor, vrijednosti i granice da bi napravili vruću posteljinu", kazala je, rekavši kako je to bio njen poduzetnički pothvat.

"Biti poduzetnik usamljeno je putovanje dok gradite tvrtku, pa zašto spavati sam kada možete spavati u društvu s nekim s istom disciplinom i poletom, dok zarađujete novac u snu?".

Moniquein posao krenuo je na početku pandemije, te je uslijed financijske borbe odlučila biti kreativna i razmišljati izvan okvira, te je prva ‘mušterija’ bio njen bivši partner.

Monique kaže da je postala slobodna na početku pandemije Covid-19 2020. i da je "procvat" posao međunarodne obrazovne agencije i studentskog smještaja propao zbog virusa.


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum