sraz divova

Musk moli Meloni da nađe neko povijesno mjesto za borbu sa Zuckerbergom

| Autor: Hina
Elon Musk (Reuters)

Elon Musk (Reuters)


Tehnološki milijarder Elon Musk, koji traži neko važno povijesno mjesto za borbu protiv drugog diva društvenih mreža Marka Zuckerberga, obratio se za pomoć talijanskoj premijerki Giorgiji Meloni.

Musk je u petak na svojoj platformi X (bivšem Twitteru) objavio da je razgovarao s Meloni i njezinim ministrom kulture Gennarom Sangiulianom.

"Složili su se u vezi epske lokacije", rekao je Musk ne navodeći o kojem je točno mjestu riječ.

Oni koji nagađaju da će dva najbogatija čovjeka na svijetu poput gladijatora odmjeriti snage u Koloseumu trebali bi dvaput razmisliti.

"To se neće dogoditi u Rimu", rekao je Sanguiliano. "Razmišljamo kako organizirati taj veliki humanitarni i povijesni događaj istovremeno vodeći računa o zaštiti lokacije", dodao je.

Čini se da različita mišljenja postoje i u vezi toga kamo će otići novac. Talijanski ministar kulture je rekao da će se "golemi iznosi, milijuni eura donirati dvjema talijanskim dječjim bolnicama", a Musk je objavio da "sav novac ide ratnim veteranima".

Senzacija je počela kada je Musk 20. lipnja napisao da je "spreman za borbu u kavezu" sa Zuckerbergom, koji trenira džiju džicu.

Dan poslije 39-godišnji Zuckerberg, koji je na svojoj društvenoj mreži Instagram objavljivao fotografije s mečeva u kojima je pobijedio, zatražio je  Muska (51) da mu samo "pošalje lokaciju".

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater