Reakcije podijeljene

VIDEO / Jazavčari na skuteru? Samo u Italiji!

| Autor: Mija Dropuljić
(iStock)

(iStock)


Na prvu zvuči jako slatko, ali...

TikTokom trenutno kruži veseli video dva oduševljena jazavčara koji se voze na skuteru ulicama Rima. U videu se vide muškarac i dva psa koji veselo mašu repovima kako hodaju do skutera. Zatim, očito bez ikakve naredbe, dva jazavčara oduševljeno skoče na oslonac za noge i tamo stoje. Muškarac se smiješi i na trenutak gleda u kameru prije nego što upali skuter i odveze se.

“Pse u Rimu treniraju da se voze na skuterima i to je nešto najslađe na svijetu!” napisala je influencerica Sophie Minchilli na svoj video o psima na skuteru.

Kratki isječak od tada je pogledan milijun puta. Neki se slažu s autoricom da su takvi suputnici jednostavno prekrasni. Drugi su pak izvijestili o vlastitim uspjesima sa psima na skuterima.

“Kad sam dobila svoj skuter kad sam imala 15 godina, pudl mog dečka je skočio na naslon za noge i pustio me da ga vozim po kvartu, prokleto volim tog psa”, napisala je jedna komentatorica.


Ali nisu svi komentari isključivo pozitivni. Mnogi su ovu vožnju sa životinjama na osloncu za noge smatrali opasnom: “Oh, nikad ne bih mogao… jedna jaka kočnica ili zavoj i oni odlete”, rekao je šokirani korisnik.

Ovakva pojava nije uobičajena svuda u svijetu. U nekim europskim zemljama vožnja s ljubimcima je itekako regulirana. Tako u Njemačkoj psa možete voziti na skuteru, ali samo ako je dovoljno osiguran.

Postoji novčana kazna za četveronožne prijatelje na osloncu za noge, ako se zbog toga dogodi nesreća, kazna se i povećava. Zato ako ste u nedoumici oko pravila, ali i sigurnosti, bolje je ponijeti psa sa sobom u ruksaku.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum