ZAGREB

Ritam Nereda krajem studenog prvi put sviraju u Zagrebu

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Veterani novosadskog Oi! punka Ritam Nereda na krilima posljednjeg izdanja ''Novo doba'' po prvi će put nastupiti u Zagrebu, i to u Tvornici kulture u subotu, 25. studenog, najaljeno je iz Tvornice.

Ritam Nereda jedan je od najproduktivnijih i najbeskompromisnijih bendova svoje generacije. Žestoki je i energični bend počeo djelovati 1987. godine kada objavljuje demo album ''Za Novi Sad'', a dvije godine kasnije i drugo demo izdanje ''Oi Ain't Dead''. 

Boban na vokalu i gitari, Mire na basu, Kića na gitari i Savara na bubnjevima u svoj stil uklapaju punk, metal i hard core zvuk, a posebno se ističu po svojim brzim, energičnim i čvrstim svirkama. 

Tijekom 35 godina karijere objavili su devet studijskih albuma (''Nikog nema'', ''Breaking'', ''Zvuci bola'', ''999'', ''Poriv'', ''IX'', ''Paralelni svet'', ''To nisi ti'', ''Novo doba''), a svojim su nastupima i energijom tijekom godina osvojili brojne obožavatelje.

Zagrebačka publika moći će uživati u hard core zvuku i zajedno s bendom glasno pjevati pjesme koje su obilježile bogatu karijeru Ritma Nereda: ''Put beznađa'', ''Tuđe zastave'', ''Nikad više'', ''Boje se'', ''Crno je sve'', ''Ne'', '’10 godina'' ili ''Heroj'', najavljuju organizatori.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of