PRIJAVE U TIJEKU

NOVO IZDANJE TURISTIČKE AKADEMIJE: Hrvatska turneja kreće iz Buzeta, a nastavlja se u Poreču

| Autor: Gordana ČALIĆ ŠVERKO
Edukacija za male iznajmljivače (G. ČALIĆ ŠVERKO)

Edukacija za male iznajmljivače (G. ČALIĆ ŠVERKO)


Osim iznajmljivačima, akademija je namijenjena i poduzetnicima, studentima, profesionalcima, kao i svima onima koji se jednostavno žele upoznati s novim trendovima u turizmu. Zbog velikog interesa, a ograničenog mjesta za sudjelovanje, preporuka je prijaviti se što ranije

Nakon uspješnog prošlogodišnjeg istarskog izdanja Turistička akademija, dvodnevna edukacija namijenjena malim iznajmljivačima i svima koji to žele postati, stiže u novom ruhu. Inovativan je to koncept zahvaljujući kojem se na jednom mjestu, besplatno, može dobiti sve što je potrebno za uspješno poslovanje u turizmu.

Zbog velikog odaziva i pozitivnih iskustava sudionika, u ovoj godini širi se na cijelu Hrvatsku. Akademija će se održati u sedam gradova diljem Hrvatske, a prvi su na redu Buzet i Poreč.

Osim iznajmljivačima, akademija je namijenjena i poduzetnicima, dodatnoj ponudi iz turizma, studentima, profesionalcima, kao i svima onima koji se jednostavno žele upoznati s novim trendovima u turizmu. U Buzetu se održava 10. i 11. ožujka od 16 do 20 sati, a u Poreču od 30. do 31. ožujka također od 16 do 20 sati. Zbog velikog interesa, a ograničenog mjesta za sudjelovanje, preporuka je prijaviti se što ranije. Turistička akademija provodi se u organizaciji Start-Up udruge i gradova, odnosno općina u kojima se održava.

Odlična posjećenost

- Grad Buzet je svoju suradnju sa Start - UP udrugom iz Pule započeo organiziravši trodnevne radionice Start - Up akademije za mlade poduzetnike, koja su se u Buzetu održale već nekoliko puta. S obzirom na odličnu suradnju i posjećenost radionica, odlučili smo se na njen nastavak, a ove je godine Start – Up udruga, krenula u malo drugačijem smjeru, u smjeru turizma i poslovanja s obzirom na sve veću ekspanziju ove gospodarske grane u unutrašnjosti Istre. Prošle godine se turistička akademija održala u Buzetu po prvi puta, a sada nastavljamo u istom tonu, ali sa novim informacijama za sve sudionike, a koje se vežu za zakonske regulative, online oglašavanja, izrade web stranica, novih trendova i tehnologija u turizmu, gastro ponude, multimedije i slično, izjavila je Iris Jakac, savjetnica za gospodarstvo u Gradu Buzetu.

Glavni cilj akademije je razvoj potrebnih kompetencija sadašnjih i budućih malih iznajmljivača kako bi unaprijedili svoje poslovanje. Kroz akademiju sudionici će imati priliku razvijati znanja i vještine koje su im važne za njihovu uspješnost, povezati se s ostalim iznajmljivačima, upoznati dionike iz turizma agencije, potporne institucije, turističke zajednice. Program obuhvaća sva područja koja su važna za njihovo uspješno poslovanje poput zakonske regulative, online oglašavanja, izrade web stranica, uređenja interijera i eksterijera, novih trendova i tehnologija u turizmu, gastro ponude, multimedije, infrastrukture, dodatne ponude, upravljanja kriznim situacijama…

Kako povećati booking, kakva treba biti ponuda apartmana ili kuće za odmor, kako se oglašavati na društvenim mrežama, u čemu je tajna odličnih recenzija, kolika je uloga dobre fotografije, odgovore na ta i druga pitanja sudionici će Turističkoj akademiji saznati potpuno besplatno.

Uspješne priče

Edukacije će držati dvadeset profesionalaca iz prakse, primjerice Deniz Zembo (Hotel & Restaurant Amfiteatar), Ivan Sapundžić (360 Agency), Amel Hadžipašić (Start-Up udruga), Hari Vidović, TZ Buzet, Dražen Tovernić (360 Project), Ivana Vinko (360 Agency), Anita Šimek (Istra Buzz), Adisa Kljajić (Ad Stamina), Aleksandra Pekica (OPG Pekica) i drugi.

Osim predavanja, na panelima će se predstaviti uspješne turističke priče u kojima će primjere dobre prakse predstaviti vlasnici obiteljskog smještaja, OPG-a, hotelijeri, vinari, maslinari te dodatna ponuda u turizmu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater