Na mlodemi svet zustiva

Lloyds digital: Prvo plotimo billboard - onda ga rovinomo!

| Autor: Glas Istre
(Foto: Lloyds Digital)

(Foto: Lloyds Digital)


Labinska digitalna agencija Lloyds digital danas je još jednom jasno poručila svojim sugrađanima - 23. i 24. rujna oni preuzimaju Labin i bojaju ga u ružičastu boju.

Mlada ekipa koja stoji iza međunarodne konferencije Digital Labin - najveće konferencije na labinštini, još jednom pokazuje kako su odvažni i potpuno drukčiji od drugih.

Pripreme za Digital Labin konferenciju u punom su jeku, a danas je kreativna sinergija dizajna i marketinga osmislila jedinstvenu ideju - prvo ćemo zakupiti billboard u centru grada, pažljivo ćemo napraviti dizajn, a nakon tiska i postavljanja - kupit ćemo sprejeve za grafitiranje i vandalizirati ga.

Poruka koju klinci iz Lloydsa šalju je: “Na mlodemi svet zustiva!”

Lloyds digital na ovaj način, osim najave svoje konferencije, poručuje kako su upravo oni ti na kojima svijet ostaje, te žele svima približiti ono što sami osjećaju u svom poslu, a to je da im je gotovo svaki dan ispunjen pozitivom, novim izazovima i motivacijom te da tu energiju prenesu dalje.

Digitalna i ružičasta budućnost našeg rudarskog grada

Digitalni dizajneri i developeri nove generacije – tako se nazivaju moderni i neopterećeni ljudi koji će zadnji vikend u rujnu napuniti Labin i spomenutu konferenciju te će razbuditi i razdrmati naš pomalo usnuli rudarski grad, koji se u to vrijeme sprema na duži odmor, nakon naporne ali izvrsne turističke sezone.

Podsjetimo, Digital Labin konferencija pruža dva dana učenja, razmjene iskustava, upijanja najnovijih trendova, stvaranja novih poznanstava i poslovnih veza, dobrog druženja, uživanja, zabave i najfinijih gastro i eno poslastica.

Konferencija će se održati na dvije pozornice - Design & UX te Dev & Data, na kojima će globalni stručnjaci sve sudionike potaknuti na kreativno razmišljanje, djelovanje izvan okvira te kreiranje novih kvalitetnih rješenja s pogledom na budućnost.

Za Digital Labin konferenciju – kao i za digitalne i ICT profesionalce u Labinu – ružičasta je budućnost zajamčena. Budućnost je iza ugla, a Lloyds digital pronašao je prečicu do nje.

Karte su još dostupne, mjesta su ograničena. Zgrabite svoje karte danas!

Za kraj poručuju svima, jedno rudarski - Sretno!

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini