“Njuškawac”

PRVA DADILJA ZA PSE U HRVATSKOJ IMA NOVI HIT: Igračku za fizičko i mentalno zdravlje kućnih ljubimaca

| Autor: Glas Istre
Dadilja za pse

Dadilja za pse


Ako vaš kućni ljubimac slučajno ima problem gutanja hrane bez žvakanja ili pak brzo gubi interes za igračkama, mlada zagreba čka tvrtka predstavila je idealno rješenje za takve i slične probleme. “Njuškawac” je naziv za ručno izgrađeni proizvod koji cˇuva fizicˇko i mentalno zdravlje pasa i macˇaka.

Novi je to hit u ponudi prve hrvatske šetačice i čuvalice kućnih ljubimaca, Saše Španović koja je

prije pet godina pokrenula prvu tvrtku za šetanje i čuvanje kućnih ljubimaca “Pets Only”.

Ova mlada poduzetnica Saša Španović “Njuškawac” je napravia kao službenu igračku za svoje klijente, brojne pse koji joj dolaze na čuvanje ili šetanje, ali i mačke koje hrani diljem Zagreba, no vrlo brzo su joj se s narudžbama javili i drugi vlasnici kućnih ljubimaca.

- Vec´ina pasa i macˇaka koji borave u nasˇim domovima zˇivot provode odmarajuc´i se, lezˇec´i i spavajuc´i. Iako se preporucˇa odrzˇavanje rutine u njihovom odgoju, ipak su im neophodne fizicˇke i mentalne aktivnosti. Uz kvalitetnu ishranu i kretanje primjereno ljubimcu, potrebno mu je osigurati zabavu, radost i aktivnosti za potpuno fizicˇko i psihicˇko zdravlje. “Njuškawac” je za to idealan i reakcije svih vlasnika, ali i njihovih ljubimaca su dosad sjajne - priča nam Saša Španović koja preporuča svakodnevnu uporabu igračke.

- Posebno je važan za sˇtenad i macˇic´e koji mijenjaju zube, ali i koji imaju puno energije i potreban im je fokus - kaže Španović.

Cijena ove igračke iznosi 150 kuna, može se naručiti na web stranici Pets Only, a svaku Saša ručno izrađuje u bojama koje dogovori sa klijentima.

- Iznenadio nas je interes vlasnika, gotovo na svakog kupca dobimo najmanje jednog novog i vjerujem - dodaje.

Unatoč ovom hitu, Saša je i dalje fokusirana na svoj primarni posao, a to je čuvanje i šetanje psa. Svakodnevno ima preko 50 ljubimaca na čuvanju ili šetanju, a u vrijeme koronakrize i lockdowna posebna ponuda koju je istakla su - pseći rođendani.

- Kad zbog epidemioloških razloga ne možemo slaviti naše rođendane, onda psi slave svoje. Srećom, pa za njih nema potrebe za držanje socijalne distance ili dozvoljen broj peseka u prostoriji pa se onda svi oni okupe, dobiju pseću tortu i prigodne poklone, kao i međusobno druženje - kroz smijeh će Saša koja kaže da su njene usluge bili traženije nego ikad obzirom da su mnogi bili u samoizolacijama.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini