POZDRAV IZ ISTRE!

LJEPOTAMA ISTRE NIJE ODOLJELA NI POZNATA BLOGERICA: Ella Dvornik s obitelji odmara u Barbanu

| Autor: Bojana ĆUSTIĆ JURAGA
(Foto: Ella Dvornik Instagram)

(Foto: Ella Dvornik Instagram)


Među brojnim poznatim imenima koji su izabrali Istru za svoj odmor, je i Ella Dvornik.

Tako je na svom Instagram profilu naša poznata blogerica danas prvo najavila put u Istru s obitelji, a potom i objavila fotografije iz dvorišta kuće u Barbanu s potpisom: "Pozdrav iz Istre!" Nakon zagrebačke izolacije, ovdje planira provesti par tjedana na odmoru s obitelji.

(Foto Ella Dvornik Instagram)

Inače, početkom godine Ella je svojim pratiteljima najavila i mogućnost da se obitelj preseli u Istru, a ona i njen suprug Charles, još prije rođenja druge kćeri razgledavali su kuće.

"elladvornik @charles_pearce i ja imamo neku internu foru. Od kad tražimo kuće imamo kod riječ "life play" kad netko to kaže, oboje se počnemo praviti kao da živimo u tom mjestu kroz koje prolazimo autom.

Točnije, izmislimo dijaloge ljudi koji tamo žive. Ako nam se svidi dijalog, složimo se da je to ok mjesto za tražit kuću… da imamo 8 godina duboko u duši. Enivej. Promijenili smo lokaciju izolacije u ovu kuću u Istri. Malo ćemo tu igrati "life play" prije nego se vratimo u Zagreb. Al čini mi se da je život u Istri već ovako i onako na neki način Samoizoliran. Kuće usred ničeg su toliko predivne da prosto nemaš razlog da ih napustiš," piše Ella na svom Instagram profilu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini