PRINOVA

Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić dobili sina NEO MATANIĆ IS IN DA HAUZ

| Autor: Mladen RADIĆ

Neo, koji je dobio ime po glavnom liku iz filmske trilogije "Matrix", je u obitelj Matanić došao nakon Lole i Maxa, a glumica i redatelj vjenčali su se krajem 2014. u crkvi svete Foške kod Vodnjana, nakon što su se upoznali u Puli radeći na predstavi "Thelma & Louise" u INK-u

 

 Još jedan mladi domaći filmsko-kazališni par dobio je jučer pojačanje i to ponosno objavio putem društvenih mreža.

"Nema labavo - na petak 13. (točnije 13/12/19 13:46) naš treći svemirac odlučio je doći na ovu planetu da je malo spasi - dame i gospodo: NEO MATANIĆ is in da hauz!!!!!!!!!!", oduševljeno je na Instagramu objavio ponosni otac, poznati redatelj Dalibor Matanić koji je treće dijete dobio sa svojom suprugom poznatom pulskom glumicom Helenom Minić. Uz entuzijastičan tekst koji je Matanić stavio na svoj Instagram profil, objavio je i fotografiju sinčića.

Brojne čestitke

Čestitke pljušte sa svih strana, dolaze od njihovih pratitelja na Instagramu među kojima su i neka poznata domaća glumačka imena poput Darije Lorenci koja poručuje "A šta reći!!dobro nam došao!". To nije sve, pa je čestitke uputila i Belma Džomba, a iz čestitki koje su se izredale ispod objave daje se zaključiti da Matanići nemaju jedinog Nea u Hrvatskoj.

Neo, koji je dobio ime po glavnom liku iz filmske trilogije "Matrix", je u obitelj Matanić došao nakon Lole i Maxa, a glumica i redatelj vjenčali su se krajem 2014. u crkvi svete Foške kod Vodnjana, nakon što su se upoznali u Puli radeći na predstavi "Thelma & Louise" u INK-u. Predstavu je Matanić režirao, a Minić igrala jednu od glavnih uloga, da bi se kasnije opet poslovno povezali u pulskom gradskom kazalištu na predstavi "Egzorcizam" prema kojoj je snimljen i film.

Kazalište, televizija, film

U međuvremenu čeka se treća i posljednja sezona serije "Novine" koju je Matanić režirao, a serija je do sada prolazila vrlo zapaženo. U drugoj sezoni glumila je i Helena. Serija je to koja je snimljena u Rijeci, a Matanić je režirao i spot kojim riječka turistička zajednica promovira ovaj grad kao europsku prijestolnicu kulture za 2020. Dalibor je prošlih godina snimao i reklame za televiziju dok je Helena bila aktivna u kazalištu.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater