ikona stila

Frizer Jennifer Aniston je objasnio zašto ona nikad ne mijenja frizuru

| Autor: Portal NoviList.hr

Frizura Jennifer Aniston je njezin "potpis", zbog čega nema planove za skoriju promjenu – sada niti nikada.

"Jennifer je Jennifer već više od 25 godina bez mnogo promjena", rekao je njezin dugogodišnji frizer Michael Canalé.

-Za neke smo filmove promijenili boju kose, ali osim onih trenutnih koraka u različite tonove, Jennifer ostaje vjerna originalu i doista ju ne vidim da se radikalno mijenja. To nije za nju. Ili mene.

Michael i Jennifer su se upoznali kada je glumica snimala pilot epizodu serije "Prijatelji" prije više od dva desetljeća.

- Jennifer je imala srednje dugu smeđu kosu. Odlučio sam je prebaciti iz njezine prirodne smeđe u plavušu s karameliziranom plavom bojom, koja je izgledala kao da voli biti na plaži, prisjetio se za Page Six.

- Chris [McMillan] je onda to izrezao i olakšao mi je da stavim one „potpisne“ plave pramenove oko njezina lica kako bih naglasio njene oči i lice. Ta je suradnja postala poznata kao "Rachel", nastavio je.

 
 

- To je bilo 1994. godine, a sve ove godine kasnije, njezina frizura i boja su zapravo prilično bliski onome što smo tada radili. Vidio sam je svakih pet tjedana nakon toga i još uvijek s njom radim danas.

- Da bi postigao svoj kultni izgled, povlačim boju od korijena do kraja kako bih stvorio stupnjevanje tamne do svijetle, tako frizura uvijek izgleda svježa. To je zapravo moj potpis, objasnio je Canalé.

- Dok je većina drugih slavnih osoba pokušala dugo i kratko i različite boje, Jennifer je postala ikona stila jer ne ide u ono što je trendi, rekao je.

- A mogla je. Tako je lijepa i ima tako nevjerojatnu strukturu kostiju i očiju; mogla je izvući nešto drugo. Ali ona je klasik, i ona to zna. Ona naginje prema posve prirodnom, suncem obasjanom izgledu, i ništa ne forsira - to je ono što volim kod nje, zaključuje Michael.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater