'COLLARBONE BOB'

BEAUTY TREND Poznate ljepotice otkrile su koja će biti najpoželjnija frizura ovog ljeta

| Autor: Ivana MAVRIĆ
(Foto: @alexachung Instagram)

(Foto: @alexachung Instagram)


Riječ je o ležernoj i nešto dužoj, slojevitoj varijanti bob frizure koja je iznimno zahvalna za oblikovanje u ljetnim mjesecima

Zaželjeli ste se promjene i razmišljate o novoj frizuri za spas od ljetnih vrućina? Popularna bob frizura i ovog nam se ljeta vraća u velikom stilu, a ako nemate hrabrosti odvažiti se na super-kratku frizuru, tada će najnoviji trend, neodoljivi 'collarbone bob' biti odličan izbor u ljetnim mjesecima.

Riječ je o ležernoj i nešto dužoj, slojevitoj varijanti bob frizure koja, kao što joj i samo ime kaže, seže do područja ključne kosti, a novom trendu pridružile su se i poznate ljepotice poput Brie LarsonJulie Roberts i Alexe Chung.

Poznati frizerski stručnjaci za ljetne mjesece preporučaju upravo 'collarbone bob' frizuru jer se, zbog svoje zahvalne dužine, kosa može svezati u rep pri visokim temperaturama, što će biti pravi spas na ljetnim vrućinama. Za razliku od klasičnog boba koji vam ne pruža toliku fleksibilnost, ova frizura dopušta razne varijacije u stiliziranju kose istovremeno vam dajući slobodu i poletnost kratke frizure.

01harryjoshhair

Nova hit frizura vrlo je zahvalna za oblikovanje, a trik za savršeni efekt jest u postizanju teksture pomoću balzama ili pjene za onaj cool look ležerne i messy frizure. U ljetnim mjesecima najljepše će izgledati u opuštenoj i razigranoj beach waves varijanti koju ćete jednostavno postići sušenjem kose na suncu i stiliziranjem pomoću slanog spreja za kosu.

brielarson

sergenormant

Foto: Instagram

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum