"DOBITNA KOMBINACIJA"

Matija Cvek o kolegi koji svira na ulici: "Potpuno je lud i hrabar, jako ga volim"

| Autor: Portal Novi list
(Snimila Ana Križanec)

(Snimila Ana Križanec)


Nedavno se na mnogim društvenim mrežama počeo širiti video na kojem domaći glazbenik Marko Kutlić svira na ulici u Trstu. O tome se sada oglasio i njegov kolega i suradnik, glazbenik Matija Cvek.

Prisjetimo se, video je postao relativno viralan, iznenadivši mnoge obožavatelje, a poneki su se mediji obratili Marku kako bi saznali je li to praksa kojom se često bavi i ima li kakav komentar.

On se tada nije oglasio, niti pojasnio o čemu se točno radi. Sada je, međutim, Matija Cvek komentirao ovu situaciju za InMagazin.

,,Ide, koliko ja znam, od grada do grada i putuje. Napravio je jednu ludu i hrabru stvar. Vidio sam kako putuje i koliko je truda u to uložio. Moram priznati, ja njega jako volim i on je potpuno lud i potpuno hrabar i to je, mislim, jedna dobitna kombinacija“, kazao je.

,,Tu ne znaš hoće li te zaboraviti sutra ili prekosutra, kome si drag sutra, a kome više nisi. S te strane je hrabar, a s druge lud jer nema nikakve zadrške, on kad odluči da će nešto napraviti, to stvarno i napravi i to svi cijene”, zaključio je naposljetku Marko.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini