ZADOVOLJNA SOBOM

Drew Barrymore prisjetila se svojih najtežih trenutaka, te ih nazvala korisnim

| Autor: Portal NoviList
(Reuters)

(Reuters)


Producentica, glumica, autorica, poduzetnica i voditeljica emisije Drew Barrymore osvrnula se na svojih 15 naslovnica za časopis, uključujući i jednu kada je imala 13 godina i borila se s problemima zloupotrebe supstanci.

Intervju iz 1989. godine, objavljen dok je još bila u centru za liječenje, “bio je vrlo osnažujući”, rekla je Barrymore za People.

,,Kad ga sada pogledam, ne vidim tugu ili tragediju. Volim što sam bila hodajući primjer upozorenja, jer kad  razgovaramo o tome kako odgajamo svoju djecu u svijetu u kojem su svi na društvenim mrežama, svi moramo biti gotovo roditelji s mišlju koju su imali roditelji u Hollywoodu, a to je je: želim li zaštititi svoje dijete ili koje su granice? Što bih trebao učiti svoju djecu? Svi veslamo u tom čamcu”, ispričala je glumica.

Majka dviju kćeri, Olive i Frankie, kaže da su joj životna iskustva pomogla da se snađe u roditeljstvu.

,,Zapravo osjećam da mi to daje tako lijepu malu značku zasluga, kao počasni znak skauta da uđem u taj razgovor i znam kako se snaći u tome kao roditelj”, primijetila je.

Zvijezda, čija je memoarska knjiga iz 1990. godine nazvana “Izgubljena djevojčica”, ponosna je na to koliko daleko je došla od svojih tinejdžerskih godina.

,,Znam da više nisam izgubljena,” rekla je, dodavši: ,,Mogu se osjećati izgubljeno opet u različitim trenucima, jer nikad ne shvatite sve i nikad se sve ne složi u nekom trenutku, ali samo nastavite nalaziti stvari. I ako se držite tih saznanja, onda imate ovu zbirku mudrosti.”

Ona se nada da njezina iskustva mogu pomoći svima da steknu malo perspektive kad prođu kroz teška vremena.

,,Možda će biti još jedan [loš trenutak] u budućnosti. U redu je. Proći ćete kroz to“, kazala je, te dodala: ,,Možda nećete to učiniti sami. Možda ćete to učiniti tako da se obratite i možda ćete to učiniti tako da se usudite biti tako iskreni da se osjećate tako goli i gotovo izvan sebe zbog toga, ‘Što sam upravo rekao? Ili što sam upravo iznio? Ne mogu to sada povući.’ Neka to bude oslobađanje koje je poziv na druge ljude da se ne osjećaju loše kad prolaze kroz to.”

,,Kad ste zadnji put upoznali nekoga da je rekao: ‘Da, nikad nisam imao problema u životu, nikad nisam prošao kroz nisku točku ili lošu stvar ili morao naučiti tešku lekciju ili bio ponižen ili napravio nešto što žalim’? Nitko. Ako to kažu, ili lažu ili me je jako strah [za njih] jer nešto dolazi“, ističe Barrymore.

Ova iskustva, kaže ona, trebala bi potaknuti suosjećanje za sve nas.

,,Svi prolazimo kroz toliko nježnih, teških stvari u životu, pa ako možemo biti transparentni u vezi s tim… Znam da se osjećam puno bolje ako netko podijeli svoju priču. To me čini puno manje usamljenom”, zaključila je naposljetku glumica.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini