obrat

Splitski Županijski sud Severini vratio sina, a oglasila se i ona

| Autor: Glas Istre
(Snimio Darko Jelinek)

(Snimio Darko Jelinek)


Severina Vučković i Milan Popović ponovo dijele skrbništvo nad sinom, potvrdio je tim pjevačice za Index.

Na sjednici je Županijski sud u Splitu ponovio svoju prijašnju pravomoćnu odluku po kojoj su otac i majka dužni "roditeljsku skrb obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno".

Severina Vučković oglasila se nakon što je sud u Splitu donio odluku kojom se pjevačici vraća ravnopravno skrbništvo nad sinom koje je odlukom Vrhovnog suda nedavno bilo vraćeno dječakovom ocu, njezinom bivšem partneru Milanu Popoviću, prenosi N1.

"Nisam uopće očekivala da će splitski Županijski sud tako brzo donijeti novu odluku jer do sada je u mom slučaju, odnosno mog djeteta, sve bilo sporo, prepuno nepravde i korupcije.

Splitski sud ponovno je donio presudu kao i 2021., koja je pola – pola, dobro je da su vratili na to, sve je bolje od dva puta tjedno po četiri sata, ali ja na ovome neću stati – ići ću do kraja, tražit ću samostalno skrbništvo i svakako se nastavljam boriti za sve žene, odnosno njihovu djecu s kojima se sustav lopta, žrtava sustava i institucija, 'moćnih i nemoćnih žena i ženica'.

Inače, veliko je slavlje u našoj kući. Slavimo dva rođendana, a borba se nastavlja…", poručila je Severina nakon što joj je sud vratio skrbništvo nad sinom.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom