ISKRENO

Josipa Lisac komentirala uspjeh Aleksandre Prijović: "Nema tu ljubomore"

| Autor: Novi list
(Snimio Matija Habljak / Pixell)

(Snimio Matija Habljak / Pixell)


Aleksandra Prijović službeno je odradila svihpet koncerata u Areni Zagreb, te time postavilaosebujan rekord, učinivši nešto što dosad nitko nije. Samim time, njen je uspjeh komentiralo mnoštvo regionalnih zvijezda, među kojima se našla i glazbena diva, Josipa Lisac.

Kako prenosi Kurir, kada su je novinari N1 upitali što misli o ”gostovanju cajki u Hrvatskoj”, Josipa je odgovorila: ,,Zašto ne bismo imali svoj izbor?”

Josipa je, potom, naglasila kako većina glazbenika ima svoju publiku, kao i vlastite rasprodane koncerte. ,,I ja imam pune i rasprodane koncerte, i drugi imaju pune i rasprodane koncerte, nema tu ljubomore. Ne želim reći ništa protiv“, istaknula je diva.

,,Pogotovo ako još ima ljudi koji su platili karte, pa to je fantastično. Jer znam za neke koncerte za koje je pola karata podijeljeno. Ima li pravde? Ne znam. Ali ako ste spremni za koncert i možete ga rasprodati, super! Nema riječi! Riječi tu zvuče glupo. Kad se napravi reportaža s koncerta, vidi se sve”, naposljetku je zaključila.

Podsjetimo, Prijović je u Zagrebu pjevala pet dana pred sveukupnodevedeset tisuća obožavatelja. Time je ujedno postala i prva pjevačica koja je uspjela rasprodati pet zagrebačkih Arena zaredom, te vjerujemo da će ovo postati novo mjerilo i standard kojem će mnogi glazbenici s naše estrade stremiti.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater