DESET PAROVA BORI SE ZA NAGRADU OD 15.000 EURA

Krenuo zabavno-natjecateljski show Superpar: Istrijanima Verici i Draganu pripala soba Ekstazablanka

| Autor: Glas Istre
Dragan i Verica Jovanovic iz Ližnjana (Foto: RTL)

Dragan i Verica Jovanovic iz Ližnjana (Foto: RTL)


Nova sezona 'Superpara', kako javlja Net.hr, počela je zanimljivom 'morskom' igrom! Naime, parovi su trebali voziti automobil kojem su zatamnjena stakla i kojim su upravljali kao podmornicom, prolazili su zadani poligon i zaustavljali se na tri punkta. Na punktovima su tražili narukvice pa torbe, svoje fotografije, a onaj tko je vozio - nije vidio gdje vozi i suvozač ga je navodio putem periskopa! Par koji je uspješno prošao poligon, osvaja 500 eura, a tko ne pokupi neku od narukvica, gubi pravo glasa u eliminacijama. A tko bude najbolji u izazovu, kao i svake sezone, određuje koji će par spavati u kojoj sobi! "To je najbitnije! Tko će s kim spavati, tko će dobiti najbolju, a tko najgoru sobu i tad počinju odnosi!" rekao je Enis.

U četvrtoj sezoni razne izazove prolazit će deset parova, a oni su Azelma i Ismet iz Bihaća, Međimurci Tea i Srećko, Istrijani Verica i Dragan, Slavonci Meri Davor, Zagrepčani Martina i Ismael, Veronika iz Kutine i Maximilian iz Velike Gorice, Zagrepčani Nataša i Dario, Anamarija i Drago iz Babine Grede, Karmela iz Velike Gorice i Tomislav iz Osijeka te Anamarija i Filip iz Jakovlja!

Prvi su na poligon stigli Azelma i Ismet. Azelma je bila vozačica, a Ismet joj je govorio gdje da vozi. Ismet je obukao peraje, a Azelma stavila naočale za ronjenje. Na prvom punktu Ismet je pokupio narukvice, a na drugom torbu dok je Azelmu mučila vožnja u rikverc. Nakon što su pokupili sliku, prošli su kroz cilj. "Mislim da ćemo pobijediti u ovom zadatku", rekao je Ismet i uskoro su stigli u svoj novi dom koji im se jako svidio.

'Podmornica' je bila spremna za Međimurce Teu i Srećka koji su zajedno deset godina, a od toga pet u braku! I ovaj put žena je bila vozačica, a muškarac suvozač. "Srećko mi je bio velika motivacija tijekom života, tako sad i u ovoj igri", rekla je Tea i brzo su prošli kroz cilj. "Mislim da smo dosta dobro završili zadatak, vidjet ćemo druge kandidate", rekao je Srećko.

Sljedeći su bili gledateljima poznat par, Verica i Dragan iz Ližnjana koji su u braku 16 godina i koji su pripremali specijalitete u 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' a volan je ovaj put preuzeo Dragan. Imali su malih problema tijekom vožnje, no uspjeli su izvršiti zadatak. "Razvalili smo iako smo bili slijepi u autu", rekao je Dragan, a i Verica je bila zadovoljna.

I dok se kuća polako punila, Anamarija i Filip, koji su se nedavno vjenčali, a u vezi su bili šest godina - stigli su na poligon. "Naravno da bismo htjeli pobijediti, pa došli smo se natjecati!" rekao je Filip koji je po zanimanju profesionalni vozač tako da je on sjeo za volan. Prošli su izazov i bili su sigurni da imaju dobro vrijeme.

Stigao je i najstariji par ove sezone, bajkeri Meri i Davor iz Stare Gradiške, koji su u braku 29 godina, a Davora su gledatelji upoznali kao domaćina u 'Večeri za 5 na selu'. "Unuci će biti svakako ponosni na nas", rekli su. Meri je sjela za volan, Davor joj je objašnjavao, a kad su prošli cilj - Meri je shvatila da je uzeo pogrešnu torbu. "Imam četvero djece, ali on je moje peto", komentirala je Meri, a Enis im je objasnio da prvu noć ostaju bez kofera.

Zagrepčani Martina i Ismael bili su sljedeći par koji je došao na izazov, a zajedno su sedam mjeseci. Martina je sjela za volan, a njezin joj je dečko objašnjavao put. "Bilo je dobro, zadovoljna sam, bravo", komentirala je Martina kad su prošli kroz cilj iako je slomila nokat.

Stigli su Veronika iz Kutine i Maximilian iz Velike Gorice koji su vezi osam mjeseci, a za volan je sjeo Max. Veronika je dugo tražila narukvice, a nije bila sigurna je li odabrala njihov kofer. "Spider-Man nam je uništio auto", zafrkavao se Enis, a na kraju su se zabili u cilj. "Auto je malo oštećen, ali naša veza nije", rekao je Max koji je shvatio da će morati spavati u kostimu jer Veronika nije pogodila koji je njihov kofer.

Martina i Ismael su došli s papigom, što se nije baš svidjelo Azelmi. "Imam osjećaj da će mi se zabiti u glavu", rekla je Azelma koju je zanimalo i zašto oni imaju telefone. Oni su objasnili da su influenceri koji se bave TikTokom, YouTubeom, Instagramom te da moraju ostati aktivni.

Nataša i Dario bili su sljedeći na poligonu. Oni su u braku četiri godine, a dolaze iz Zagreba. Dario je bio vozač, a kad su prošli kroz cilj, Nataša je rekla: "Bitno nam je imati glas na eliminacijama zbog toga da što dulje ostanemo i što bolje se zabavimo."

Anamarija i Drago u braku su šest godina, dolaze iz Babine Grede, a Drago je odlučio biti vozač u izazovu. "U zraku osjetim miris pobjede", komentirao je Drago kad su prošli kroz cilj, ali mu je njegova draga objasnila o čemu je zapravo riječ. "To je kiseli kupus iz bazena!" rekla je.

Posljednji par bili su bodybulideri Karmela i Tomislav koji su pet godina u vezi - Karmela dolazi iz Velike Gorice, a Tomislav iz Osijeka. Karmela je sjela za volan i uz nekoliko 'nezgodnih' situacija, uspjeli su završiti zadatak. "Mislim da smo najjači par. Sad u ovom zadatku ne baš, ali imamo potencijala", rekli su.

Svi su kandidati uspješno prošli poligon, a kuću je došao Enis kako bi im otkrio tko je najbolji. Najgori par bili su Veronika i Maximilan koji nisu imali ni svoje stvari. "Heroji nikad ne spavaju i spavat ću kao Spider-Man", komentirao je Max. Malo bolji od njih bili su Meri i Davor, koji su također ostali bez kofera, a najbolji par bili su Martina i Ismael!

Tiktokeri su u najbolju sobu, Strinu Fridu, smjestili sebe.

Sobu Prozujalo s vihorom namijenili su Anamariji i Filipu, sobu Romi i Đulijet dobili su Nataša i Darijo, a Meri i Davora smjestili su u sobu Tko pjeva zlomisli. U sobe 'niže klase', koje dijele samo klizna vrata, smješteni su Azelma i Ismet koji su dobili sobu naziva Prljavi veš dok su bodybuilderi dobili sobu Sirove masti. 'Zatvorsku sobu' naziva Par nijansi sive dobila su čak dva para - Veronika i Maximilian te Anamarija i Drago! "I završiš sa Spider-Manom na kraju!" komentirala je Anamarija, a Drago dodao: "Cimeri su u redu, ali opet, nezgodno je malo, možda netko hrče." Još jednu luksuznu sobu Marenda kod Tifani dobili su Tea i Srećko, a soba Ekstazablanka pripala je Verici i Draganu!

Martina i Ismael primijetili su da Spider-Man i njegova draga nisu baš zadovoljni smještajem, ali kako su sobe određivali prema rezultatima izazova, zaključili su da su si sami krivi te da su trebali biti bolji u zadatku!

Sutra je novi dan i novi izazov, a koji će par biti najbolji te kako će se naspavati ekipa u sobi Par nijansi sive - doznat će se u novoj epizodi 'Superpara' od 21.15 sati na RTL-u.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini