PRAVI ODGOVOR

Poznati srpski voditelj poslao opako pismo predsjedniku Aleksandru Vučiću iz Rovinja. ISTRIJANE ĆE OVO RAZVESELITI

| Autor: Glas Istre
Aleksandar Vučić / Ivan Ivanović (Foto: EPA / YouTube screenshot)

Aleksandar Vučić / Ivan Ivanović (Foto: EPA / YouTube screenshot)


Srpski voditelj Ivan Ivanović napisao je Vučiću pismo s ljetovanja u Hrvatskoj, točnije u Rovinju, javlja Index.hr.

"Skočio sam u vodu. Jato cipala se razbježalo kud koji mili moji, a hladno istarsko more probudilo me iz roze sanjarenja i ovog apsurdnog skeča. Što meni pada na pamet?! Što će Vučić u Rovinju?! Nije za ovdje, ne bi prepoznao ovu ljepotu, niti razumio ovu slobodu. A zašto ja ljetujem ovdje? Zato što sam tako odlučio. I zato što mi nitko ne može narediti gdje smijem, a gdje ne, ljetovati. I zato što mnogo volim Rovinj, mnogo. I mnogo volim zajebavati ciple, mnogo", napisao je u pismu koje je objavio tjednik NIN.

Otkrio je i da je u Rovinju već 39 dana. "Možda vam se učini da baljezgam, ali realno, otkud znate što bi sve vama palo na pamet poslije 39 dana mora…", dodao je pa otkrio i da ne odlazi više na obalu jer "tamo ima previše Srba".

"Naši ljudi su divni, nitko me ne uznemirava, naprotiv. Ipak, kada ima toliko naših, ja se osjećam kao budala jer sam u gaćama, moj problem, znam. A naših je svake godine sve više. ?o da ih neko tjera da dolaze ili im brani pa tjeraju inat. Čak su i konobari Srbi", napisao je.

Cijelo pismo može se pročitati u najnovijem broju NIN-a.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini