vladao je pozornicom

Matej Jakša iz Istre ušao u finale Supertalenta. Svojom harmonikom zapalio je atmosferu te osvojio publiku i žiri

| Autor: Glas Istre
Matej Jakša (foto: facebook supertalent / NovaTV)

Matej Jakša (foto: facebook supertalent / NovaTV)


Već s tri godine Matej Jakša imao je igračku harmoniku, a zatim je i prije dvije godine počeo svirati taj instrument. Voli biti na pozornici i skoro nikad nema tremu. Najdraže mu je kad ga publika nagradi pljeskom, a to je, uz prolazne glasove žirija, i dobio na audicijskom nastupu.

Divan mladić iz Boruta u Istri. Danas svira kao veliki, jako sladak dečko, dobro dijete i harmonikaš malih prstića. Ne smatra se posebnim jer dosta svira i uvijek sve brzo nauči. Nakon audicije postao je dosta popularan i ljudi ga prepoznaju, prenosi Nova TV

"Ako si slobodan možeš ići s nama na koncerte i gaže da se malo vježbaš. Vidim da si odsvirao sve najveće hitove. Super si odabrao mix, super si ga navježbao i bila ti je genijalna ova ekipa iza tebe", istaknula je Maja.

Davor se slaže s Majom i napomenuo je da mu je nova naušnica dala novi touch i da je sve dobro sjelo na svoje mjesto.

"Ma svirka je bila na razini. Ne samo svirka nego i ponašanje i stav na razini jednog apsolutnog profesionalca. Ti si vladao ovom pozornicom, nisi imao ni trunke treme, uživao si, imao si filmsku scenu iza sebe. Sve se poklopilo, još samo da se poklope glasovi i vidimo se opet", komentirala je Martina.

Fabijan je vidio da su se već počele skupljati i neke djevojke, a postoji priča da svirači uvijek ostanu bez djevojke. No za Mateja se on apsolutno ne brine. Poručio mu je da samo tako nastavi dalje i sve će doći na svoje.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of